You'll be a bitch because you can

 
 
Etta halka och lägga sig på rygg på marken idag!!!
 
Fikade med Mican efter jobbet, vi orkade ta oss så långt som till espresso house på rese, vf gå längre än vad som behövs för en chailatte???? På vägen hem var det så himla snorhalt så jag ramla två gånger, hahaha..
 
Påtal om absolut ingenting som har med det jag skrev över att göra så hittade en bild som verkligen beskriver mig, det står ''Getting angry at people when hear them breathing, or eating is called 'Misophonia', which is an actual brain disorder'' HAHA hur många trodde jag skulle skriva en larvig quote när ni läste första orden räck upp en hand??
 
Iallfall så beskriver den där meningen mig så bra. Så många gånger som jag vrålat ''KAN DU SLUTA TUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' och ''MÅSTE MAN LÅTA NÄR MAN ÄTER??????? INGEN ANNAN GÖR DET'' till min stackars pappa. Ni vet ljudet när nån rensar tänderna eller vad det är dom gör med tänderna och låter SKITjOBBIGT? En sån person satt bredvid mig påväg till jobbet, bussresa på 10 min och jag satt och knöt min hand för att försöka hantera min ilska? När jag jobbade i Norrköping satte sig en bredvid mig och åt tuggummi *:)* med öppen mun *:)* 30 min tåg halv 7 på morgonen. Hade glömt hörlurar båda gångerna. 
 
Livet.
 
MVH
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0