stan är full av tanter och tragik

 
Idag har jag sett Känn ingen sorg en och en halv gång och Håkan på Ullevi 1 gång, och ba undrade varför jag aldrig har skrivit det jag ska skriva nu - dom 3 vanligaste Håkan Hellström typerna:
 
Sjömanskostym-Brudarna (och endel killar)
Klär sig alltid i sjömanskostym på Håkan releterade saker (antar att dom klädde sig i det på bion när dom såg Ullevi filmen med?) Sjömanskostymen är på för att bevisa att dom minsann var med från början!!!!  För er med 0% koll på nåt så hade Håkan alltid sjömanskostym förr på sina spelningar, senast var väl ca 10 år sen? Favoritlåten är Kom Igen Lena!
 
Ekonomi-Luggarna
Ja ni vet? Luggen som är så himla kortklippt, täcker knappt halva pannan, så man undrar om den klipptes så kort för att man inte ska behöva gå till frisören och klippa till den snart igen. Den frisyren brukar alltid dyka upp i publikhaven! Gärna matchat med starkt läppstift och osminkade ögon. 
 
Jeansjackorna med tygkassen
Oversize jeansjacka, second hand, Levis och en tygpåse som det helst står H.H på. Kanske tatuerat nån snutt av en låt på armen, tex ''man måste dö några gånger innan man kan leva'' ''fortsätt'' ''du kan gå din egen väg'' ''det gör ont att veta men lika ont att undra''. 
 
 
 
Får placera mig under ''jeansjackorna'' hahaha. Håkan Hellström kommer föralltid vara min favorit och som varje år när det blir vår och sommar så blir jag nykääääär! Han är så fin. Har ni inte upptäckt det fina än kan ni väl testa att lyssna på ''Jag har varit i alla städer'' Den tycker jag är sommarmysig
 
MVH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0