TavelSpikarN

Igår var det rockkarusellen, känns som vi alltid är på rockkarusell eller annan musiktävling fast det är vi ju med, det är nått varje helg iaf! Aja, de vi hejade på fick inga bra poäng av juryn.. Dåligt! Men dom var bra ändå. Såg en man som diggade ett band så han skulle köra lite med armen. Han hade den i 90 grader och slog helt spikrakt. Såg verkligen ut som om han spikade upp en tavla! Bredvid han stod det en som klappade i otakt hela tiden.

Jag är jätteförkyld. Inget kul alls faktiskt.


/emma

Grejhöjta?

Mmmmm sool.. Solen skiner för fullt och det är skönt ute. Jag har musikprov imorgon och det ska nog gå bra. Någon som har hört ordet grejhöjta innan ? Alexandras favoritord haha,

; alexandra säger:

fast de skulle vara gott med muffinssmet till

emma' säger:

haha muffinssmet ? x)

; alexandra säger:

ja de är grejhöjta de :)


Förrresten 2 inlämnigar, ett prov, ett nationellt prov. På bara fyra dagar? Jadå dom kör hårt med oss efter lov, är ju helt slut efter två dagar (!!111) Forsätt kämpa (simma) Trött på de nu.

Emma tycker

..att det är tråkigt att lovet är slut. Emma är trött och har skrivit klart svenskan, hemkunskap har hon inte börjat med och hon har ingen lust heller. Nu ska hon sluta skriva i tredjeform.

Varför finns det aldrig (nåja nästan aldrig) det man vill ha? Jag letade i flera affärer efter en sån där liten väska med långt band vet ni, men det fanns ingen fin, bara en och den var bandet för kort på. Det var inte roligt de, sen kostar tröjan jag vill ha en miljon. Fast det gör den ju inte men vi säger så. Ett armband som jag vill ha finns ingenstans, är det så svårt att göra ett armband med ''ringar'' som sitter ihop. Finns ju massor av halsband i sånt. Jaja. Nu ska jag inte klaga mer.

Amanda skickar ljudklipp till mig när hon sjunger nån ful låt. Tro mig hon är idol 2009! Hon kommer gå långt den där Amanda Linder, på sin unika sångröst och härliga scenframträdanden. Jarrå ! Eller vad säger du Amanda ?

Rockstar! hahaha. 


För att ingenting är magiskt ..

Det är faktiskt varmt ute idag! Även om det är lite mulet så tittar solen fram ibland och då blir det skönt. Lillebror fyller år idag så grattis till han, snart ska vi fika kanske. Tårta är ju alltid gott, eller vad säger du julia? Skulle det inte va gott med tårta nu? Jag vill med fylla år, men det är ju ett tag kvar tills det.. och börjar få lite panik inför gymnasiet, man kan välja om nästa vecka tror jag och jag har fortfarande inte bestämmt mig för vad jag vill gå, bra Emma BRA. Aja, det blir väl bra med de hoppas jag. Lycka till ni andra som ska välja vart ni ska gå och sådär!
Bara för att han fyller år


/emma

Vårsol och en liten tripp

Solen är ju för härlig alltså, har tillbringat (tillbringare) dagen med Julia och Amanda eller ska man kalla henne Hakan? Det är frågan de.. Vi var iaf i Linköping och åt McDonalds glass med topping (<3)  Sen drog vi en sväng till Väderstad hahaha, vi hittade en rolig gungbräda på någon skola. Där satt vi ett tag och gungade och Hakan asgarvade, ( Jag menar inte Håkan med a, utan jag menar haka, sån där under munnen vet ni) Efter ett tag blev det väldans kallt så vi tog en tur i storstaden V.  Vi var fast i Väderstad eftersom nästa buss inte gick förän två timmar. Men där fanns ju inte mycket o se, sen kom Simon gåendes då gick vi ett varv till och hittade en fackla eller vad det heter i en brunn, Och gick o gick.

Imorn drar vi vidare på nya äventyr tjihuu,

Igår åkte jag skateboard, cool tjej!
Det här var min lärare in action!Stockholm

Igår var vi som sagt i Stockholm, synd att dagen gick så fort!

Vi hade iaf en jättebra dag med museeum, stan,musikal, mat,riksdag och världens bästa vårväder. Det var hur segt som helst att åka upp till skolan vid kvart över 6, men det gick bra. Det var sjukt kallt i bussen och jag hade ju bara tshirt så jag frös rätt rejält. Men snälla Mican hade en filt med sig så den fick jag låna, fast Ellan tog den sen, alla var rätt sega och trötta på ditvägen, dani hade med sig Patrik 1,5 så det var på i bussen. Dubbeldäckare åkte vi med, fränt ju.

Framme i Stockholm så åkte vi till Vasa Museet. Det var väl lite kul där, sedan till Armé musset. Dit tänker jag aldrig mer åka, ALDRIG. Jag var livrädd! Jag är lättskrämd haha. Men alla gubbar så jätteverkliga ut och jag fick förmig att de skulle bara böra röra på sig. De var äckligt och så lät det massor och en låtsas häst sparkade med benet. Museeum är inget för mig, inte för Mican heller! Efter alla museem och läskiga dockor bar det av till riksdagen. Det var inget kul med de. Sprang omkring efter våran ledare som pratade om allt möjligt, lyssnade inte så mycket.. hehh.


Nu kan du ta en PAUS i ditt läsande, ser att det blev rätt mycket. Läs igen senare eller om en stund. Välkommen åter! :)

Välkommen tillbaka, fortsätt läs!


Efter det var det FRI tid på stan. Oja, jag, amanda,ellan och mican sprang iväg till plattan för att ta ett kort på dom, sen till en roliga gallerian SOUK. Det är roligt där inne, mycket färger och så. Blondinbellas klänningar fann vi också. (Kände att jag måste nämna blondinbella någon gång i min blogg eftersom hon ändå är en stor bloggare.) Sen lite mer gallerior och sen sprang vi till stureplan för att se om vi såg någon kändis. Men nae, rätt dött på sånt. Sen var vi duktiga och gick vilse, men vi kom rätt tillslut, när vi gått en gata åt fel håll! Ellan och Amanda gick asfort medans jag och Mican tog det lite lungt och lekte med våra kameror. Mat på kulturhuset var gott. Sen lite spring på stan igen och jag hittade en sjal på weekday. BLÅ (<3), hittade mer blå saker men det köpte jag inte. åhh. Fast snart får jag ge mig med mitt blåa. Eller nej förresten, jag gillar blå. Sen buss till Göta Lejon och MUSIKAL! Buddy Holly med Brolle och den var bra, men jag var astrött i slutet så ögonen höll på att stängas, men man vaknade ju till när alla börja klappa och när Brolle körde sina låtar. Eller sina, det var ju Buddy. Äsch skitsamma man vet ju vad jag menar. Jag, Amanda,Ellan hade udda platser mot våran klass. Fast platserna var ju asbra, såg jättebra. Sen buss hem. Då var jag gryyyyyymt trött med sådär många y. När jag var hemma kolla jag Björn Gustafsson och sov, vet faktiskt inte när vi kom hem. Ett kanske? Jaja, Stockholm är bäst och vi borde vart där längre! Tack Amanda, Ellan, Mican och Alexandra för att ni gjorde Stockholmsdagen så bra!


Våran såkallade kändislista, utökades ju med två stycken igår. Brolle och Putte i så ska det låta. Imorgon blir det fler på listan.
Är man med dom här har man alltid kul. Det var bara JULIA som fattades

/emma

Arrrrrrriba!

Jaaarrrå, Emma har vart uppe en timme nu. Snart kommer Mican och då drar vi oss till skolan för att sedan åka buss. Muhaha STOCKHOLM gott folk.


/emma


RSS 2.0