Luften bor i mina steg.

Fredagen är här! (Dansken är här!, björn.) Vad ska ni göra denna fredag? Nu kommer säkert ingen kommentera bara för att jag frågade nått. Ja ja, jag kan ju iallafall berätta att jag inte riktigt vet vad jag ska göra än. Får se vad folket säger. I skolan gjorde vi ''kräm''. Liknade mer slime/snor med bitar i. M-mm väldigt gott och frächt! Det tror jag Nathalie och Andreas också tyckte.

Det är dåligt med bilder på bloggen tycker jag. Men de beror på att jag är Herr Lat (Ja, jag vill vara herr, inte fru de låter coolare med herr!) Jag känner för att dra in till stan och köpa nya kläder. Min garderob borde bytas ut. Innehållet alltså, städas borde den också göra. Men lyssna på Håkan är roligare än att städa. Ellerhur?

Nämen titta en liten bild!
/emma


 


Sjö-Mantorp? & Frida 16år

Idag är de riktigt blött ute. Jag menar de är en sjö ända från skolan hem till mig! Gissa om jag var blöt om fötterna när jag kom hem. Fast lite får jag ju skylla mig själv om jag väljer tygskor som dessutom är lite trasiga under att ha på mig. Men ändå! Ska man behöva ha gummistövlar till skolan, Mer brunnar på vägen! För jag har inga gummistövlar och tänker inte köpa några heller. Jag tänker bara köpa låga converse. Mmmm, vårskor.

Spanska tills imorgon och den är inte lätt ska ni veta! Spaniens självstyrande regioner, sjöar och grannländer. Men de är väl bara att plugga som en åsna och förhoppningsvis få in alla namn i hjärnan. Galicia, Aragón,Extremadura o bablballl. De sista va inget namn. Men det fattar man väl, mehehhh

Grattis Frida som fyller 16 år idag!

/emma

Mysteriet på Greveholm

Hur kan man inte tycka om den julkalendern alltså. Den är skitrolig! Jag har tråkigt och tänker skriva av vad som säger, hoho. Det här måste varit den bästa julkaldern som visats, dom som är nu är ju dåliga och tråkiga. Enligt mig då, Vilken julkalender tycker ni har varit bra? Kanske lite udda att skriva om julkalendern nu när jag längtar till våren och sommaren. Men Greveholm kan man kolla på när som helst! till exempel precis just nu.

-...Bara ljudet av våra egna andetag, är det inte fantastiskt?
-Vad är fantastiskt?
-Tystnaden, är den inte underbar!
-Som en räckmacka med marmelad

-Varför har du en kastrull på huvudet?
-Jag tänker..

-Ingen sladd?!
-Nae, ingen sladd. Helt sladdlös
-Har du kollat om det finns spöken?
-Spöken?!

Leif: Igår var det en rustning, idag en ost med hål i. Vad är det imorgon? En tandborste som röker fredspipa eller en babian som övar tango?
Melitta: Men gå och kolla själv, de är i korridoren.

''Leif du har ett hål i handen!''

Nu får jag ge mig. Ska inte skriva ner hela manuset på min blogg. Även om de ändå bara var några meningar!  Ikväll är det Let´s Dance va? Heja Laila i såna fall! Men nu ska Emma fortsätta kolla på Greveholm. Förresten den där ungen på skolgården som har en voltmeter i ryggsäcken. De är de väl ingen som har med sig! hah, men det är ju film så

/emma


Magplask & Musikprov

Idag gjorde Hanna ett riktigt snyggt magplask i matsalen, hon skulle hämta en macka och reste sig i världens fart och hamnade på golvet. Hanna är bra!

Musikprov imorgon, har man lust att plugga då? Nej, inte dirket. Men man måste ju faktiskt så jag får väl säga till mig själv att plugga ordentligt nu. Varför är de såhär varje gång jag har prov?  jag sitter med böckerna/papprena bredvid mig och glor på dom. Fast jag har börjat nu iallafall. Lite grann sådär.

Just de, skulle ju lägga in bilder från simm/teater dagen eller vad man ska kalla den. Men jag har ingen lust med det förstår ni. Iallfall inte nu. Nej tillbaka till Impressionismen, jazzmusik, Igor Stravinskij (haha vilket namn) och allt vad de är.

Rött lag!

Folket åkte hem för ett tag sen och nu har jag inget att göra. Men vi har haft riktigt kul! Melodifestivalen var lite segt, stör mig på programledaren. Hon sa ''mmmmm'' hela tiden. Ingen låt var bra. Vi har kört singstar i flera timmar. Rött Lag var bäst ALLA gånger. Det var jag,Amanda och Ellan. Riktigt duktigt av oss att vinna 5 av 5 gånger. Det dåliga laget var Alexandra,Mican och Julia. Eller borde jag skriva Anders till Alexandra? Råka kalla henne de när vi åt. Vet inte vad jag fick de ifrån men de blev Anders istället för Alex. Lustigt jaa-aa.

Imorgon börjar dansen igen! Eller idag blir det ju. Hoppas vi kör nått med som gå riktigt snabbt och inte så tjejigt som förra gången. Jag känner mig så ful då, de passar inte mig så jättebra att vara så supertjejig. nä. Dåligt inlägg de blev, nu ska jag vara tyst! Hejdå

Tråkigt att inte alla kom med på bilden menmen.

/emma

Borde Viva Italia vara med i Melodifestivalen?

Idag är det melodifestivalen, vilka ska vara med idag? Alexandra sa något om ett dansband. Gubbar som tror att dom är bra , nej inte min stil direkt. Kul ändå kanske. Förra året var det ju Björn Gustafsson som var mellan akt, (?) Pinsamt om det inte heter så! haha. Han är ju alltid rolig. Blir en överraskning vem som ska va rolig den här gången. För mig iallafall!

Sitter faktiskt på den andra datorn och här finns det massor av bilder. Mycket på klassen, från 7an mest och lite från 8an. Det ska jag lägga in sen när vi slutat nian. Det är inte så långt kvar nu, 5 månader ungefär va? Sen sommarlov, det bästa på hela året. Sommarkvällar och alla varma dagar, eller alla och alla. I Sverige är det väl inte så speciellt varmt hela lovet, kanske några veckor och sen regn, regn och åter regn. Fast man vet ju inte hur denna sommar blir. Det kanske blir asvarmt. Man kan ju iallfall hoppas! På sommaren lyssnar jag mycket på Håkan Hellström, det är sommarmusik för mig och bara för att jag längtar till sommaren just nu så ska jag lyssna på han och städa mitt rum. Det behövs, och om jag slutar slänga grejjer omkring mig i mitt rum så tar det ju inte lika lång tid att städa det.

Om någon vill köpa denna skiva Viva Italia med Emma,Alexandra och Nathalie är det bara och säga till! Vi är väldigt seriösa och den gjorde för typ över ett år sen. Skivomslaget är ju iallfall snyggast. Haha, vi borde göra en till sån här skiva tycker jag. Det var riktigt kul att göra den. Missa inte oss i melodifestivalen år 2048 haha ha det bra folk
/emma

Min gröna växt

Nu ska jag berätta om min växt jag har i mitt rum, mest för att Ellan tycker att den är intressant. HAH, Det är iallafall en minipalm och har levt i några år. Stark växt! tufft av den att leva så länge när den nästan aldrig får dricka vatten. Endast på fredagar! Så imorgon får den vatten, den är nog riktigt törstig eftersom jag glömde vattna den förra fredagen. Va dålig jag är. Dumt mot den. Jag kallar den för ''den'' för jag vet ju inte om det är en hon eller han. Växten bor iallafall i en svart kruka på min vita bänk eller vad man ska kalla det för. Den har tappat rätt många blad (Heter det blad?) Ser ju mer ut som gräs, fast det är de ju såklart inte. Ja vad man kan säga mer om den. Den kan inte prata. Logiskt. Nu kommer jag inte på något mer. Du får hälsa på växten på lördag Ellan ! :) 

Märks det att jag har tråkigt?
 

/emma


RSS 2.0