Mjölby hela dagen lång. Nästan

Ja idag blev det lite studiebesök. Jättekul på Dacke faktiskt och jag kände mig så fin i den dära mössan alltså! Men det var äcklig lunch, köttfärs och potatismos-blandning? Inte så gott dirket. Efter maten vandrade jag och Amanda till Kungshöga, där vi blev lite vilsna. Men vi kom dit vi skulle iallafall men vi fick inte veta ett skit och handelsprogrammet så de var meningslöst att stanna kvar. Vi fick sitta vid en dator och skulle lära oss wordprogrammet, typ hur man gör fet stil och så. Det kan man ju redan? Läraren verkade lite snurrig av sig. Eller ska man säga magistern eftersom det var en man. Gubbe. Nae det får bli lärare ändå va. Kunde inte åka hem för än 17 från Mjölby eftersom tågkortet börjar funka då. Om man har fritidskort.

Tills imorgon har jag en riktigt jobbig spanska läxa. Oregelbunden preteritum. Jättekuuul! 9 oregelbundna verb som jag aldrig sett förut så det blir ju kul och se om jag kan lära mig det tills imorgon. Spanska är rätt svårt med all gramatik. Men jag klarar mig bra, i våran grupp lär vi oss nästan bara gramatik och verb. Hade ett prov på 200 verb förra terminen, Jobbigt att plugga på men jag fick mvg. bablabla. Efter skolan imorgon drar jag Amanda och Brallen till Linköping. Var tvunga att se den tidiga bion eftersom det var fullt på de andra, eller alltså alla platser var redan reserverade. Nu blir det här helt ointressant. Hejdå!

hade ju tänkt sätta in en riktigt fin bild på Amanda, men nehe sladden har gått och gömt sig. Var är du? :)

Skridskor med Vicky

Idag har jag varit i ishallen med Vicky! Det var jättekul att åka skridkskor med henne igen. Vi gick på konståkning tillsammans när vi var lite mindre, men vi kom allt ihåg lite. Bara att hon var sjukt mycket vigare än mig!Sådär kan inte jag göra direkt. Vi åkte i typ 2 timmar sen gjorde det ont i mina fötter. (försmå skridskor dårå) Då gick vi till
resecentrum för vi orka inte kolla bussarrrrrr, och sen vänta vi på att mitt tåg skulle komma och hennes buss. På tåget hem satt fyra stycken och diskutera värdekort. Dom fattade inte hur man använde dom och så sa dom att man inte kunde betala vanligt och massor.. Dom var dåliga hhoho. Jag vill ha nya skor och kläder nu!Vicky är söt!


/emma

Låt dörren vara!

Blev som sagt Mjölby en stund idag. Började med att Julia inte kunde komma till Mantorp men vi andra åkte in sålänge och efter en stund kom hon. Vi började gå lite och av någon anledning hamnade Alexandra,Amanda,Ellan&Mican på scenen. Julia och jag fick va publik när dom stog där och sjöng lite.

Sedan gick vi och köpte ''lite'' godis, det är massor kvar. Efter vi köpt godis gick vi och åt på valentino. Vi var lite många så alla fick ju inte plats vid ett bord (Julia och jag ville inte flytta bord. skämms när det låter. haha töntiga
Men det gick ju bra och det var god pizza tills jag såg ett svart hårstrå i kanten av tallriken då kände jag mig inte så hungrig längre och de andra var redan klara så vi gick till stationen och väntade på tåget. Vi satte oss vid dörren och när man går nära så öppnas den ju så vi sträckte fram fötterna hela tiden så den öppnades och då blev gubbarna som satt där arga och sa att vi skulle låta bli dörren. Haha men Julia ville se hur nära man kunde stå innan den öppnades och då skrek en arg man till oss. Eller skrek han lät väldigt tjurig iallafall, så vi gick. Sen hemma i Mantorp kollade vi Rockkarusellen i typ 5 minuter och sen hem till mig oså!


/emma

Glass!

Det går inte så bra för mig men bloggen. Den gör inte som jag vill! Ser ni den vita pricken? Den kan man inte ta bort, Jaja. Idag har jag ont i benen, usch träningsverk och så är jag sjukt sugen på glass. Men vi har ingen glass hemma.. Tänk om man skulle ha en sån där stor glassbox i sitt rum, de skulle va nått! Då skulle man ju kunna äta glass hela tiden, fast man kanske tröttnar på att äta glass jämt? Hm. Nej det skulle inte jag göra. Det finns ju massor olika glassar och jag förstår inte riktigt hur endel kan ha EN favoritglass när det finns så många! Jaja nu ska jag äta lasagne och ikväll blir det att kolla på Made in Sweden./emma

RSS 2.0