Skara

Mot Skara!
Dagen tillbringades ( i en tillbringare?) i Skara men Julia. Det var väl trevligt må jag säga, vi skulle åka den nya bergochdalbanan eller vad man ska kallan men den var typ trasig eller något halva dagen. Vet inte ens om man fick åka den på hela dagen?  Den lät iaf lite trasig, typ som skruvar hade låtsnat och sånt. Så den hoppa vi över. Men annat gjorde vi ju, framförallt badade. Vi skente upp för backarna med madrasser och båtar på armen eller huvudet ibland. Men att ha en gummibåt på huvudet är inget att rekomendera. Det gjorde ont. Fast det gick ganska fort att komma upp med den då! men jajajaja, vi kollade på vattenshowen, halva typ sen brände man ihjäl sig. Nästan iaf, det brändes rätt bra där på läktaren. Hejsan solkrämen du är en bra kompis.

Vi såg bland annat världens sötaste barn, han var väl runt 5 år och var hur söt som helst, dock försvann han när vi gick ifrån motorlandet. Sen var det en badvakt som hade en redig frilla. Vi kallade den stöten. Eller elektricitet. Haha den var ful. Nu har man bränd nacke, det gör ont.
Hejdå :D

   

Jan - Idol

Hahah den här killen här så rolig. Kolla 1.04 och du får dig ett garv. Han ser ju helskum ut!Vädret bara.

Åh,Sol! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
överanvänding av utropstecken men det gör inget. För idag har det varit jättevarmt ute, jag har vart med Julia&Amanda, det var längesen. Vi åt glass från bosses, tittade på makaroner och färgade Amandas hår sen så kolla vi idolauditions 2008. Sånt är kul, tycker vi och sitter och skrattar åt folk. Taskigt? Mjao. men de är ju dåliga så.

Imorgon kanske man drar sig till varamon med Julia.
Nu är det natt och Emma ska sova


Här kan man också vara.

Här kan man va.                                                          Här kan man va.
     


                       Här kan man va.                                                 Här kan man va.                                           Här kan man va.


         Här kan man va
                                                    Här kan man va
                                                                                                                               här kan man va
Här kan man va                                                                         Här kan man va.


Ska man ta och kolla på Björn Gustafsson kanske? Njae, inte idag. Har ni haft en bra midsommar?

Julia Johansen

Nu ska jag berätta om Julia för er 19 stycken som läser min blogg!
Okej, vart ska vi börja då. Hon är en apa. Egentligen, så jag kallar henne apa - hon kallar mig apa eller cp. Fast det går bra ändå vet ni. Apan är född 1994. Hon har alltså precis slutat 8an. Hon går i 8c för den intresserade. Eller nu blir det ju 9c. Vifolkaskolan! Hon bor i en liten by som kallas Sya. Vet inte vad det är för ställe egentligen. Men där är man ju ibland. I hennes vita rum. (Rummel och Rabalder. vad är det för djur? råttor?) Men man får inte sitta på kuddar på golvet, då blir hon irriterad. Vi brukar, äta popcorn. Eller kolla på mtv. eller corren24. Haha sämsta kanalen som finns, men det kollar vi på ändå. eller så åker vi buss/tåg nånstans. Hon har en liten vovve hemma. Soooom heter lucy. Hon är svart. Frågan är, vad gör vi mer jag och Julia? JO, för det mesta är vi ju med Amanda. Annars är jag och apan väldigt bra på att prata. Om människor. På tv eller såna vi sett. Kan sitta i flera timmar på ikano och bara kommentera folk. Inte alltid så snälla saker kanske, men de hör inte ändå så det spelar ingen roll.  Nu kalla hon mig UIla här på msn. PÅ msn där är vi bra på att diskutera saker, ibland onödiga saker, och vädligt ofta samma saker med det är kul ändå. Vi har många ord för olika saker också. Fast det behöver vi inte ta här, skulle bli en ordlista det orkar jag inte just nu. Hon har idag fått en ny man. Mr.Vinögd! Han gillar blondiner. Dock skojja jag där med en ny man. Man haha. Så där fick ni ju veta att hon är blond. BlondiApa. Vad har vi gemensamt då? vi gillaaar typ mando diao , coldplay och sånt där. Samma människor och stilar.  Jag behöver knappt säga vad jag menar men nått, för hon fattar ändå. Ja, vi förstår varandra väldigt bra alltså. Det är ju bra de. VA LÅNGT DET BLEV NU DÅ. Kanske ska avsluta det här inlägget? Jag gillar min apa. Nu va hon lite lonnig. Haha det kan ni ju klura på vad de är.  Ska vi ta ett varv med dammsugarn Julia? (våra mammor dammsugar hela tiden) klicka för större bilder på den snyggingen!


Jag vet inte.


Coldplay - The Hardest Part , live

FredagNu får jag ge mig med bilder på klassen. Eller? Slut slut. 9B med tjejer och killar födda 93 finns inte längre. Igår var det trevligt hos Amanda! Med hela klassen minus Martin. Sen gick vi ner till skogen, klämman haha. Det tog ca en timme. Vanligtvis tar det inte så lång tid. Bara så ni vet. Vissa tog ju lite tid på sig bara haha. Igår fick jag en cykel :D

Imorgonsista.

Vänskap.

Imorgon är det sista på vifolka. Absolut sista om vi inte går in i skolan på torsdag? Jag sitter och tänker på avslutningen. om jag ska vara ärlig, och det ska man ju. Jag blir halvt tårögd bara jag tänker på det. Jag vill faktiskt inte lämna min klass. Jag vill inte vill inte vill INTE. Carola sa några meningar om var och en i klassen idag på engelskan. Det känns jobbigt att tänka på att nu är det faktiskt slut.  Tänkte skriva lite om Amanda,Frida,Nathalie,Ellan och Offroad/Onroad gäng. Imorgon blir det bilder och något om klassen.  Inte lika långt som det här antar jag. Var bara tvungen att skriva det här. EN ANING DEPRIMERANDE INLÄGG SOM OM VI ALDRIG MER SKA TRÄFFA VARANDRA, MEN DET SKA VI SÅKLART. KÄNDE BARA FÖR O SKRIVA MINNEN!

Jag vill inte ens tänka tanken att börja på ny skola utan Amanda. Inget ont mot alla andra som jag sälvklart också vill gå med. Men Amanda, det är något speciellt med den tjejen, det är alltid vi som går omkring i korridorrerna, det är alltid vi som sitter bredvid varandra på lektionerna. Det är vi som sittter och garvar åt sånt som inte alls är kul egentligen. Det är vi som inte riktigt kan vara tysta på genomgångarna i skolan. Emma&Amanda. Så är det ju ellerhur? Jag har ju vant mig vid att alltid ha Amanda vid min sida. Hon är alltid med. Vad som. Vi gör det tillsammans och jag är så sjukt glad att jag har dig. Men nu, jag kommer bli helt vilsen när vi börjar i höst. Inget ''Hej, vet du vad jag drömde eller?'' Som jag oftast säger till Amanda varje morgon. (Jag brukar drömma rätt konstiga drömmar förstår ni)

Frida&Nathalie. Sen lekis har ni vart med. Jag tänker inte bryta någon kontakt med er om ni tror det. Mig blir ni inte av med minsann! Frida och jag var nästan varje dag när vi gick på Klämman. Jag och Frida har varit i hennes sommarstuga i Västervik och såg hästar som kom springade på bilvägen, jag sparkade i min sko i vattnet då vi sparkade på kottar. Nathalie och jag hade våran Darin-period (mobba inte, vi var små! hehe) Vi har hittat på massor tillsammans alla tre. Vi dansar tillsammans och har gjort det sen 6an. Vi började högstadiet tillsammans. Vi började lekis tillsammans. Vi började fritids tillsammans. Ingen av oss ska fortsätta på samma skola. Men träffa varandra måste vi göra ändå. Lova mig det tjejer.

Ellinor var min bästa kompis när jag gick i trean. Vi slutade typ vara med varandra, eller ska jag säga leka? under en väldigt lång tid. Men nu i 9an har vi börjat vara med varandra igen och umgås. I skolan och hemma. Våra kvällar med Amanda, Mican,Alexandra och Julia som är med ibland. Dom kommer väl inte ta slut bara för att vi slutar på vifolka? Kommer du ihåg när vi samlade på stickers? Vi var uppe på din vind i erat garage och kollade på konstiga saker. Vi var inne hos kossorna och vi kollade på dina kyckligar ni hade. Något annat jag verkligen minns är att vi ofta spelade dator spelet ''fem myror är fler än fyra elefanter'' vi lekte och mycket med sånt där slime. Vi har vårat idol-nördande tillsammans. Mest du. Min bästa kevin-nörd.

Offroad/Onroad.
Jag, Amanda,Alexandra,Hanna,Nathalie. Det var vi fem. Varje dag - hela tiden. Jag överdriver inte ett dugg. I 7an och 8an var vi med varandra nästan varje dag. Vi klättrade i träd, bakade, cyklade, handlade mat, shoppade, dampa, sjöng, spela i band, ringde runt efter praoplats, åkte tåg, lisberg, var i Nathalies sommarstuga, kräftskiva, julklappar, åt frysta blåbär i mjölk, firat födelsedagar och massor mer. Jag har sjukt mycket minnen med er tjejer. Vi pratar knappt med varandra längre, alla tillsammans alltså. Vi har glidit ifrån varandra helt. Från den tajta vänkskapen vi hade till att sakta glida ifrån varandra och nästan undvika att prata med varandra. Vi fem var det längesen det var. Jag vet att det inte kommer bli som förr. Vi har olika kompisar. Vi är uppdelade. Vårat band blev misslyckat och en dag slutade vi bara vara med varandra? Men jag kommer aldrig att glömma allt som vi har gått igenom tillsammans. Det är starka minnen och jag kommer komma ihåg oss. Ni betyder för mig även om det inte är som det var som förr. Så mycket som vi har skrattat tillsammans.   

Jag har ingen rubrik

Trött? -Jovars det kan man säga.
Vad behöver jag? - Sova ut.

Jag tog bort den där irriterande ipod/mp3 saken jag hade på sidan. Tycker det är så jobbigt och gå in på bloggar och någon har musik som går igång och stör det man själv lyssnar på. Bara irriterande så den tog jag bort. Som ni antagligen har märkt vid det här laget.

Idag har vi haft världens onödigaste dag i skolan någonsin. Vi hade fotbollsturnering/5-kamp nere på konstgräset eftersom de nya 7orna var och hälsade på och då får tydligen ingen vara i skolan. Sjuor var Gamla Linköping och åttorna i Norrköping. Vi nior fick inte åka någonstans. SURT. Var vi seriösa på fotbollen då? Nej, inte så värst spela knappt. Våran klass suger på fotboll (tjejerna) vi kommer alltid sist på såna här turneringar som är så jätterolig. Ironi där.  Så vi sket i allting från början typ och matchen mot D såg ut såhär, mycket spel!RSS 2.0