Stockholm

idag åkte jag och julia till stockholm faktiskt

Alltid när jag ska nånstans typ åka långt så är jag hungrig/kissnödig/illamående osv. MEN idag när vi åkte x2000 baklänges mådde jag inte illa en enda gång, inte ens aslite. BLEV STOLT ÖVER MIG SJÄLV. hade fyllt väskan med mat! (en cola och godis)

men iallafallis!

vi shoppade kläder (asså, asjobbigt ord, ska till stan och shoppa!) haha men okej vi handlade kläder, köpte kläder. var inne på weekday i en timme minst, där trivs vi. Bland såna kläder. Det finns en asliten affär i norrköping med cheap monday kläder och sånt där, där inne kan vi stå i två år och bara va. så weekday är ju päradajs, norrköpings affären är 2 steg från päradajs. sen var vi på stan som normalt folk och skende alltså omkring överallt, skratta högt, var i en annan värld, oj nu lät det som vi var helt dragna, vi tyckte bara det var konstigt att ingen affär på nk hade väggar, inte ens mataffären.

på tal om päradajs, vi hittade en håkan hellström jacka, typ den han har på 2 steg från paradise skiv omsalget i våran bästa affär. stirrade på den aslänge. vi tog kort. Luktade unk skunk där den hängde men det gjorde la inget, spelade la ingen roll.

ASSÅ måste ba fråga, vem kommer ens på tanken att slänga sitt bananskal i sin väska? det gjorde en som satt framför oss på tåget hem, hon var dryg också, frågade vilket nummer hon hade på sin stol för vi trodde hon tagit våran plats, men det hade hon inte och då satt hon där, as nöjd och bitchig då kunde man ju inte låta bli att fnizza till det lite då och då, hon fatta nog inget hon var ju upptagen med att vara nöjd över att hon hade rätt. nu har jag skrivit så det räcker och så att jag kommer ihåg den här dagen och det var det som var meningen ;);););)


såna bilder tar vi, andra kanske drar en pose på NK/plattan. vi var iallafall fashion och hade skinnjacka istället för vinterjacka. svettades. ihjäl.

Sofia Bergsten Gästbloggar i Emma Yngves blogg .. känns cooolt som faN

Hej hej hallå !
nu ska jag gästblogga då
vänta då
ska bara förbereda mig lite o så he he he he.....

1 2 3
NU!

HEJ BOIS ÄND GÖRLS DET ÄR SOFIA VON KÖTTKLUMP HÄR


VILL bARA SÄGA ATT JAG FYLLER 18 PÅ SÖNDAG.. syns det? nae.. jag är 13 i mitt lilla huvud... så mogen är jag ...  mitt favoritintresse är att leka med pinnar.. sitta o skala dom.. och så... SANT FAKTISKT :D

Men nu ska vi inte bara prata om mig.. det här är ju emmas blogg.. så det ska ju handla lite om henne

okej hmm... emma är inte normal , hon behöver inte göra nåt.. man kan bara kolla på henne så börjar man aaaaaaaaaasgarva för hon ser så hopplös ut :D

och så skakar hennes händer när hon klipper.. man blir skiträdd

och jag o emma har träffats förr... i en dröm<3  nae men i 3an när jag gick på ljungsbroskolan o hon i nån annan skola i mantorp.. våra klasser brevväxla så kom dom på fika till vår skola ASMYSIGT<33333333333333333333333333333333


nu då?

vi åt tillsammans på praktiken igår.. med lisa...

vi höll armkrok.. det var askul....skratta ihjäl mig.neeeeeeeeee

juste .. köttklump( fitta, moget va) , jag sa att emmas hår ser ut som mitt könshår.. så fick jag upp en bild i huvet o där har min köttklump en vikingahjälm på huvet också av nån konstig anledningsåhär


aa mmm aa mm .. har inget att skriva om... ska nog gå


och förlåt emma för att jag tar alla dina läsare nu.. för alla kommer ju vilja läsa min blogg istället ELLER HUR?! :D   men ska inte länka den.. ni får leta efter den själva.. det blir som en liten rolig lek.. har tyvärr ingen skattkarta.. men försök!


VI SES EMMA I VÅR SEN NÄR VI SKA UT O CYKLA I LAMBOHOV .. PUSSSSSSSSSSS

Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Bara för jag tagit ner min stora håkan tavla och ställt den på golvet så betyder det inte att jag glömt bort. Den står fint och hörnet och kan inte ramla ner från väggen. Den riktiga emma-håkan-tjejen är kanske inte kvar, men nånstans finns hon. 

Så hurricane gilbert och gårdakvarnar och skit kommer jag aldrig tröttna på. Brännö serenad och dom kommer kliva på dig igen kommer alltid påminna mig om sommar. En midsommarnattsdröm, känn ingen sorg för mig göteborg, ramlar och kom igen lena kommer alltid göra mig glad. Vi två 17 år och nu kan du få mig så lätt vill jag alltid höra när jag är på mindre bra humör.

tro och tvivel och shelly kommer påminna mig om håkan i cloetta center.hejdå.


bloggar lite igen

Jag vet inte hur man börjar ett inlägg längre men jag skriver det jag har lovat att skriva, alltså om: 
KLARA MÅRS! min rödtott vän, får man säga så? (ja det är min blogg och klara tål sånt, säger vi)
har nog inget mer att säga, mer än att hon har långt rött hår, grön jacka, bor på subway och gillar Salem al Fakir.

Nej men ÄRLIGT TALAT MINA VÄNNER klara är en jättesnäll tant som jag
var i norrköping med en gång. Såg ut såhär:


Fast någon tant, det är hon ju inte!!! Klara har en piercing i munnen som hon gjort själv. I skolan skener hon mest omkring och grejar med UF (eller nåt? vad gör du egentligen?) hon skrattar mycket så att man blir glad och gillar att gå i armkrok med Nathalie. Vi sitter ganska nära i klassrummet och på praktiken skickar hon sms om man vill följa med och äta lunch på subway. Jag sa ju att hon bor där. Hon är duktig på frisörlektionerna och har löshår. (får man avslöja sånt? :):):):)) När hon började i min klass, Ja min, jag började före henne IAF då var hon blondie sen blev hon brownie och nu rödwie.
 

Jag tror inte jag vet något mer jag kan dela med mig av om henne. Så jag avslutar med att säga att hon är jättensnäll klara som jag är glad över att jag fått lära känna.

Just det jag andreas, nathalie och hanna ska ha klipp party. någon mer som vill delta? klippa hår alltså, inte tånaglar och sånt där. godnatt


saru?


RSS 2.0