Stockholm

idag åkte jag och julia till stockholm faktiskt

Alltid när jag ska nånstans typ åka långt så är jag hungrig/kissnödig/illamående osv. MEN idag när vi åkte x2000 baklänges mådde jag inte illa en enda gång, inte ens aslite. BLEV STOLT ÖVER MIG SJÄLV. hade fyllt väskan med mat! (en cola och godis)

men iallafallis!

vi shoppade kläder (asså, asjobbigt ord, ska till stan och shoppa!) haha men okej vi handlade kläder, köpte kläder. var inne på weekday i en timme minst, där trivs vi. Bland såna kläder. Det finns en asliten affär i norrköping med cheap monday kläder och sånt där, där inne kan vi stå i två år och bara va. så weekday är ju päradajs, norrköpings affären är 2 steg från päradajs. sen var vi på stan som normalt folk och skende alltså omkring överallt, skratta högt, var i en annan värld, oj nu lät det som vi var helt dragna, vi tyckte bara det var konstigt att ingen affär på nk hade väggar, inte ens mataffären.

på tal om päradajs, vi hittade en håkan hellström jacka, typ den han har på 2 steg från paradise skiv omsalget i våran bästa affär. stirrade på den aslänge. vi tog kort. Luktade unk skunk där den hängde men det gjorde la inget, spelade la ingen roll.

ASSÅ måste ba fråga, vem kommer ens på tanken att slänga sitt bananskal i sin väska? det gjorde en som satt framför oss på tåget hem, hon var dryg också, frågade vilket nummer hon hade på sin stol för vi trodde hon tagit våran plats, men det hade hon inte och då satt hon där, as nöjd och bitchig då kunde man ju inte låta bli att fnizza till det lite då och då, hon fatta nog inget hon var ju upptagen med att vara nöjd över att hon hade rätt. nu har jag skrivit så det räcker och så att jag kommer ihåg den här dagen och det var det som var meningen ;);););)


såna bilder tar vi, andra kanske drar en pose på NK/plattan. vi var iallafall fashion och hade skinnjacka istället för vinterjacka. svettades. ihjäl.

Kommentarer
Postat av: julia

jag håller hårt i jackjävlen!!

hatade bitchen, tror hon såg att vi snackade skit om henne för hon tittad rätt så mycket på oss.

2011-02-24 @ 23:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0