Grattis

Idag är det exat ett halvår sen jag blev arton, idag blir min andra halva arton. Hon är ju verkligen det, min andra halva. Min bästa vän. Som syskon och allt vad man kan säga. jag hoppas och vet att du kommer ha en jättebra dag (se till att bjuda Medina på chai bara för jag vet att hon inte tycker om det, hon måste lära sig det!!) Du är så fin Julia, GRATTIS TUSEN GÅNGER! Och såklart lite larv på vårat sätt, älske diii.


Snart

Jag ska bli king på det här


Bästa tårtan

Julia fick paket och så gjorde vi bästa tårtan!!! För hon fyller i veckan. Har suttit och gjort det vi är bäst på, kommentera allt och alla. KOLLA VAD GOD TÅRTA

 


Vi kan le, men bara i sekunder

Vill aldrig ta studenten och ha skolavslutning för min klass är bäst. Vi berättar roliga saker som händer för varandra hundra gånger och det blir bara roligare för varje gång. Ni är ju så fina och roliga. Får panik på att det bara är fem veckor kvar. Hjälp och godnatt.


Onsdag

Gjorde folieslingor på docka idag sen skent på stan med Klara Mio och Lisa. O så lite fika på det!! Nu ska jag äta bästa fiskpinnarna och duscha. Stackars er som gick med byxdress/klänning/Kortbyxor på er i regnet idag, i vilket land var ni i imorse när ni klädde på er?


Fläta nr. 2

Gjorde en annan flätfrisyr idag. För det är det enda jag kan. HAHA. Gick på stan efter skolis och sen hem till lisen för att se på rosa och äta korv, sen gick jag hem och imorgon är det FREDAG


I could see for miles, miles, miles

Två dagar till helg, första veckan efter ett lov känns alltid som den är en månad lång.


Stay

Jag, Sofia, Emma och Isabelle skulle färga in dockor idag. Vi var i två lag och KÖRDE TÄVLING. Fett kul. Fett fett fett. På eftermiddagen gjorde jag lite uppsättning. Åkte till stan med Lisa och Sofia efter skolan och hängde lite, fika lite, och sådär och nu ska jag gå av tåget adjö


Latten

Engelska med amerikansk lärare idag så våran riktiga lärare bumbibjörnen fick sitta bredvid men han skratta lika mycket som vanligt. Bästa skrattet!! As skön är han. Sen åkte jag och Sofia och fikande för det är vi bra på.


Djur

Juli titta vad vi ska se


blev ju bara kärnor

Skulle göra popcorn nyss, ja ba GUVAGOTT!!!! sen slutade det poppa och jag ba slängde mig på stopp knappen (haha stoppknappen, som om det var en stor röd nödknapp??) och så var jag asglad och allt det där och skulle hälla ut det i en skål. Jaha då var halva påsen bara kärnor.

Vad händer om man lägger EN kärna i mikron??

Jag funderar på att byta textstil,snitt teckensnitt? Är den inte lite trälig? ja? nej? Hahaha, varför frågar jag alla har ju redan slutat läsa min blogg........... Är det bildernas fel???

Idag har jag bara tänkt på en sak hela dagen och det är att om jag skulle bli tvingad att välja två drickor som jag måste dricka resten av mitt liv skulle det vara iste och chailatte. Nu blir det iste. Och det blir ingen bild heller. I inlägget.


If it will fall apart


Kul

Nu har jag två frågor till mig själv 1. Varför vaken? 2. När ska jag sova? Vet inte och vet inte. Jag hatar när man gått över klockan-tre-gränsen. Då är det jämt omöjligt att somna och om tre min är den 04. Seriöst. Hejdå. Saknar Madeleine. Hon läser inte min blogg hehe. HEJ DÅ


en lista

Vad ska jag skriva. En LISTA jaaa kuuulDet gör mig glad: Vara med vänner, åka till stockholm, chailatta, sova tills jag vaknar utan att bli väckt, IDOL.. alltså.. jag hjärta idol sen 04,  när mitt rum är rent, när alla i klassen är glada, när julia och jag är bäst, OSV

Det gör mig ledsen:
the last song, när nån sitter ensam i matsalen, att våran klass aldrig mer kommer träffa varandra efter studenten, alltså jag veneeee

När jag inte jobbar brukar jag:
Har ju inget jobb. Om två månader är jag inget annat än arbetslös, HARD ROCK HALLELUJAH, fast nä.

Ett fint minne som jag har är:
Jag hatar såna här frågor för man kan aldrig välja. Kan inte svara *tRöKig*

Jag blir riktigt arg av:
JOBBIGA LJUD= tuggande, gnisslande på tallrikar. Men mest tuggande alltså jag blir arg bara jag tänker på det.

Vanligaste missuppfattningen om mig är:
Att jag är aaaaaasblyg tror jag, kanske är blyg men jag är inte som jag var när jag var ca 6-11 år. Kan härja rätt rejält om jag vill. *SKRIKER DET JAG SKREV*

Det är den bästa resan jag varit på:
Jag. Vet. Inte. Alla mina resor äger, kanske ägde lite mindre när det spöregna förr förra året varje dag på öland så vi åkte hem tidigare och att det var spöregna och var 14 grader ute på danmark när vi bodde tio meter ifrån havet och finaste stranden men det ägde ändå.

En bra restaurang i Stockholm är:
En bra restaurang i Linköping äääääär, AFRODITE, har varit där en gång. Hehe. Men det var gott, grekisk. Erkänn ni trodde jag skulle skriva Ming typ, såhär är det på ming på dagen: hej hur många? buffe? csn-kort? dricka? cola? allt det sägs på ca 30 sekunder och man hinner ej svara på nåt förutom den första frågan.

Jag njuter som mest av:
När allt bara är BÄST, när det är soligt och när jag vet att jag har massor kul att göra. Att kunna va uppe hur länge jag vill med. Mobbad.

Detta hör jag precis i skrivande stund:
 Coldplays charlie brown, hur har jag kunnat missa den???? tusen frågetecken.  

Om jag fick ändra en grej med mig själv vore det:
Sluta oroa mig för små saker.

Det ser jag fram emot: STOCKHOLM med julia i början av maj. Studenten, balen faktiskt, SOMMAR.


studentklänning

Har kollat på alla hemsidor i hela världen och i hela stockholm TYP efter en stundenklänning, idag hittade JULIA (tydligen viktigt att det står att det var hon som hittade den) en i Linköping. Köpten. Så nu är alla mina klänningar köpta och hänger i min garderob. En vit och en blågrön. En student och en bal. Dom e fejna.

våran ikea lägenhet

Men oj vad min statistik ÄGER. Nae, hehehe. Idag iallafall har jag och julia gjort ett av våra intressen, kolla i alla rum på ikea. Fanns en hel lägenhet med alla rum och vi typ dog och satt där aslänge. Hon tog kort på allt så nu ska jag visa. I soffan där satt vi och bara log åt alla rum.Det var bättre på riktigt, alltså, bästa lägisen.

paja inget i mitt slott

Grattis lillebror femton år idag rå!! Nu ska jag se grevehölm

post-it lappar

Jag har inte så mycket att göra mer än att gå runt med min lilla höna med godis jag fått, istället för ett ägg. Satte upp massor post-it på väggen förut och gjorde en jätte B stop motion grej, men ändå. Det är till min bäztiz för jag tycker om henne så mycket. 

det är så jag säger detNä men jag tror att jag föddes i fel stad för jag är nog från Göteborg egentligen. Även om Stockholm är typ bästa stället jag vet. Och nu vill jag bli brun och ha på mig min nya jacka och köpa nya skor. Somliga går med traaaasiga (oljiga) skoooooor.


om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Allt är BÄST, nu ska jag se ett klipp och sen se på film och le och sova.Skönheten 2012

I måndags lekte vi minuten med klassen och det var så roligt så alla höll på att dö av skratt. Vill träffa min klass fyra dagar i veckan jääääämt, nästan alla i klassen är så fina människor. Mindre än tre månader kvar.
Det roligaste var när jag och Emma skulle köra en bana men vi var sämst och hennes borrar fladdra så dant när hon skratta samtidigt som hon skrek "Emma du suger!!!" och jag låg på golvet och dog-garva.


Stockholm

Har haft mys dag i Stockholm med Lisa och Sofia!! Har varit typ alla årstider under dagen och alla hittade det dom ville ha. Åh jag är så trött, kan inte röra mig, vi hörs, kan skriva mer imorgon kanske, herå


RSS 2.0