Rebessa är mitt största fan

Mitt största fan bad mig blogga igår, och man ska la göra som läsarna vill eller??? Synd att jag har typ 0 saker att berätta. Jag hade mycket mer och säga när man gick i skolan. Herregud nu känner jag mig så gammal?? Vem är jag ens
 
Det här är iallafall jag och rebessa när vi sitter på matte b lektion i tvåan och inte får så mycket gjort, VAD JAG SAKNAR DIG!!!!
                                  
 

du kan säga vad du vill

 
Ibland får man vara tjurig och nu tänker jag vara det. 
 

och såg dagarna gå

 
Alltså, GRATTIS, till er som precis börjat gymnasiet nu i veckan. Ni har typ världens bästa år framför er och längta inte till studenten, sista året är kul, men det är inte kul att splittras på nåt sätt, jag saknar er skönheten. 
 
 
 

det är som jordgubbar som plumsar ner i mjölk

Har fart omkring med Alexandra i helgen, cyklat, hängt i hennes lägis, ätit kräftor, badat (eller okej bara hon), handlat, varit på stan, tittat på film, campino, ätit tårta, känt oss gamla, glott på folk, TYP. Jättekul har jag haft det och idag fyller hon 19, så grattis finis!!

jag är americas next top model

Man kunde gå på jobbaudition för en ny affär idag. Var skitlång kö (stod i två timmar!!!) och så stod det en dj där. Alla (ja nästan) som skulle in och söka var tjejer 18-21 år. Kändes som man var i kön till top model säsong 86 audition. Jag låtsades det iallafall. Att Tyra och Miss J satt där inne, men sen såg jag mitt hår och ville springa hem. AJJA
 
ehhhhh, asså köpte korv på pressbyrån idag och sprang med den tillbaka till körskolan, så där i farten när jag hetsäter den inser jag att det är hål på brödet (PÅ MITTEN ASSÅ) och all sås ligger i min hand och runt min mun. Var så sjukt kladdigt. Stog där på gatan och ba heheh kladdigt hehehe. HEIDO

flydde till halkbanan

Jaha mina vänner, var och körde halkan idag. Hahahaha vi hoppade in åtta trötta ungdommar i en bussbil vid 7 på morgonen och åkte mot norrköping. Kändes som vi satt i en flyktbil. Flyr från körskolan ba. NÄ men det var kul där och sladda runt lite grann. Sen åkte vi hem och alla var väl trötta som döden och satt knäpptysta, eller ao ingen kände ju nån så kanske var därför vi inte sa nåt. Iallafall, så sitter vi där helt tysta och på radion är det i will always love you på högsta volym. Jag ville lägga mig på golvet och garva som en häst men satt och twittra det istället. Varför låter det jämt tråkigt när man berättar nåt?? Det ägde iallafall synd att inte du var med sofia (HAHA när vi stressa till rese och lyssna på våran favvis final countdown!!!)
 
asså nä, herå jag måste läsa körkortsboken

vi åkte till tropicariet

Tog med mig henke eller så tog han med sig mig för det var han som körde, JAJA, till tropicariet i kolmården och tittade på lite djur. Små apor hoppade runt fritt, vi missade skylten ''rör inte djuren!!'' och försökte klappa lite men då slogs dom. hehe. Hos krokodilerna regnade det iallafall och alla ormar var helt sjukt vidriga och så kunde man klappa rockor och fiskar, dom var slemmiga ni. Sen var det ju fiskar och hajar och sånt där. Sen åkte vi hem och titta på sommarkrysset, hehehe, tvingar han se alla såna där program. Apan på bilden ser ju fett sur ut??
 

Vad jag gör

Går upp 06 varje dag och är på körskolan, det är kul, förutom att jag är så trött och går och lägger mig vid 20 på kvällen. Följde med min familj till Motala förut och åt glass, och nu ska jag typ se på film läsa lite teori adjö.


vilja bli

ÅHhhhHh jag är asmätt, var och åt asiatisk buffé förut, och så fanns det en mjukglassmaskin och bara för man fick göra själv så var man ju tvungen att ta det med. Skulle inte tacka nej till att ta jobbet som mjukglass skötare om det fanns!!
 
Nej men ska se fresh prince nu. Solade förresten idag?? ja det var varmt och nu är jag sjukt brun, asså herå ska upp 06 imorgon jao.

Man e ju cool jao


blev intervjuad

Namn: Emma
Kallas för: Emma, förutom ni som envisas med att kalla mig YNGVE. bitches.
Stjärntecken: skorpion
Höger eller vänsterhänt: Höger
Tatueringar: Vet vad jag ska göra för nån nu, ska bara ha lite pengar.
Längd: 171 CM
Skostorlek: 39 jao
Hårfärg: är BLOND (<3<3<3)
Fräknar: kanske lite på min näsa
Önskar du att du bodde någon annanstans? NJA. Isåfall i stockholm eller i grekland. på grekland?
Vilket schampo använder du? en orange flaska som jag glömt namnet på 
Vilken parfym använder du mest? typ mest brittans
Vad är du rädd för? allt???? fast mest ormar
Gillar du att tvätta? nä vet du vad
Senaste personen som ringde dig? höhö mamma 
Senaste tv-program du såg? vene???????? eller jo jag såg på ullared igår
Favorit Kläder: jeans och tshirt/virkadstickadskitsamma långärmad
Antal personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ehhh typ två?
antal gånger ditt namn varit med i tidningen? jb<3corren är mitt svar
senaste personen du fick e-mail av? twitter, sabic/medinastyle har skrivit nåt till mig
senaste personen du fick sms av? JULI
senaste saken du köpte? kläder!!! 
Vad har du gjort idag? varit i stan med mamma, sett på filmer och sovit.
Brukar du svära mycket? hahahahaha ja jämt!! nej aldrig. har ett mycket vårdat språk.
När stiger du upp på morgonen? när jag har sovit färdigt, har sommarlov tills på måndag.
Vad har du på dig? tshirt och kortbyxor

only you know better

Sen senast jag skrev nåt i blöggis har jag varit i skänninge, borensberg och linköping. Varit på marknad, gick mest runt och åt, tittat på båtar, bro öppning, plockat hallon (hur gamla e vi) och så har jag varit och köpt kläder.
 
och nu ska jag se på tsatsiki!!
 
 

RSS 2.0