juli

Cyklade runt på kvällar med julia och så lekte hon modell med sin gamla hojj, gick omkring i fårhagar med henke. Såg ORMAR MED, trodde jag skulle dö då. Henke: haha här brukar det finnas ormar, jag: hehe ;) SEN KOMMER DEN TJOCKASTE ORMEN I SVERIGE OCH RINGLAR OMKRING PRECIS BAKOM MINA FÖTTER PLUS EN LITEN ÄCKEL SOM JAG VAR TVUNGEN ATT HOPPA ÖVER, VAR ALLTSÅ OMRINGAD AV ORMAR, var rädd i flera timmar eller veckor efter och ville att han skulle bära mig hem. 
 
Var i stockholm flera gånger också, gröna lund, och kolla runt på alla gator, fina bästa stockholm. När jag var på gröna lund med min familj åkte jag och pappa nåt som hette katapulten, kul uppskjutet tänkte vi, och satte oss, och visste var det uppsjuktet, men det var ju också fritt fall. CHOCKEN, när stolarna man sitter i inte åker till marken när vi sjutits upp utan sakta åker upp till toppen för att sen stå still där en stund, ae trodde i några sekunder att den hade gått sönder innan vi insåg att man skulle släppas ner också, det värsta som finns, skrek högst som vanligt då. 
 
var på kolmården också!! älskar djurpark. åkte linbanan och fastnade på alla dom högsta punkterna, blåste lite så den lilla korgen man satt i bara flög omkring. Mamma som är höjdrädd var la livrädd haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0