färdigOm man googlar ''i think of demons örhänge'' så får man fram ett jättefint. Byggde eget för 60 kronor istället för 395. LITE LIKT ÄNDÅ? och nu ska jag sluta lägga upp bilder på en fjäder.


Espresso house

Stan med Sofia, espresso house, obligatoriska trissen och chai/vanilj-latten och lite sken i affärer. Köpte ett skitfult halsband som jag ska klippa sönder och bygga på ett örhänge, blir det fint visar jag men inte om det blir fult. Hehiho


It will take more than an argument


Just nu längtar jag bara till långt hår, vår, stockholm, shorts och nya converse.

Söndag

Igår Rebecca, Madde och Hanna. Idag Liseberg, eller balträning, mår fortfarande lite dåligt efter allt snurrande. Bäst att vi ska äta lasagne idag. Godaste

 


up in flames

Nej men har jobbat lite med mitt PA nu. Skönt ändå att vi har photoshop och indesign och allt sånt på skoldatorn och att vi faktiskt har haft lektioner som lärde oss dom programmen istället för att lära sig typ allt om word.

bästa projektarbetet

Jag har seriöst valt det tråkigast projektarbetet nånsin. Eftersom jag går frisör var vi tvungna att göra något som var om frisör då kommer lilla jag, nybliven trea i augusti/september och ba jag ska göra en bok om klippsätten :)))

Alltså idiot, sitter och grejar med det nu och det ser ut som jag skriver recept. Kan inte förklara bra heller. Ska vi baka en helform med en ökad längd??


att fira

Tisdag. Buss 2. Fixa paket på bussen med Julia. Få god mat av Sofia och Anna. Bada i hennes ute jacuzzi. Prata. Skratta. Bra kväll. 19 år.


Nu ska jag säga grattis

BÄSTA SOFIA BERGSTEN FYLLER 19 IDAG!!
En liten låt som förklarar hur vi blev så bra vänner:


Hehe, iallafall, vi hamna i nån annan värld i några månader i höstas. På den tiden var vi unga. Skoja, men nu känns det helt plöstligt som du måste vara jättevuxen? Liksom vadå 19? Den dagen du slutar sjunga ''show me the meaning of being lonley'' och ''vem har tagit min kexchocklad'' får aldrig komma.

Imorgon ska vi fira dig men sålänge säger jag skål med te-mugg bilden och en där vi står i vårat Stockolm. Grattis grattis grattis grattis grattis!!!

hallå huset

Just nu vill jag att det ska vara gångavstånd till Julia. Eller, det vill jag ju alltid, men just nu vill jag det lite mer än vanligt. Så vi kan sitta och dö åt våran finaste Alexander Skarsgård. Undrar förresten hur många gånger Gry hann säga ''HALLÅ HUSET!!!!!'' i första bb avsnittet.


MÅSTE göra klart projektarbetet på lovet nu. Tjena. Lycka till.
Börjar imorgon.


ostbågar på huvudet

Idag har jag klippt hela min familj, mamma fyller år, och jag och julia har suttit och hets-kommenterat idol 2008. Borde göra en film så alla får höra oss, sjukt roliga är vi. Det är förresten bästa på 2005 när alla idoler ska börja sjunga uppe på balkongen som scenen hade. Ni ba va??

Ska sova för vene vad jag gör uppe ens. Hörs


Frisörteknik f

Gjorde en okammad uppsättning i skolan. I våran skola måste allt va perfekt slätt. Jag tycker inte att det alltid ska va det men jaja. Var hundra år sen jag stog i Tekniksalen och inte salongen. Skönt var det


Bästa kladdkakan

Sofia hade med sig GODASTE kladdkakan idag, alltså seriöst det var den godaste kladden jag ätit, klara och jag slicka typ rent formen. MmMMmm. Tänkt på min melon hela dagen orkar inte skära så nu äter jag rätt ur!!!


Det är så jag säger det

Idag är det ju alla hjärtans dag så då vill jag lägga upp en bild på en som betyder mycket för mig. Bästa vännen
image description


ska aldrig mer skriva en novell på engelska

JAG ÄR KLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Håkan

Solen lurar min hjärna as mycket, bara för att den lyser rätt i ansiktet på mig så tror jag att det blivit vår och varje gång jag tittar ut och ser snön blir jag besviken. Så lyssnar man på Håkan och blir ännu mer lurad. Har förresten bara 1,5 sida kvar på engelskan nu (!!!!) Snart färdig. Lyckan.

Ja, jag tycker om den här bilden litegrann, därför jag lagt upp den ca 68 gånger.

some die young

Ska ta mitt sista chaipulver och NJUTAAAAA, skoja, får väl köpa nytt i veckan. Imorgon hade jag tänkt att bli frisk. Hade inget mer att säga. Ledsen att jag gjorde nån besviken, det röda strecket var påväg upp till rymden, sidvisnings strecket alltså, det blå med unika är la nånstans i underjorden. Så är det jag själv som gjort rymdstrecket. Går ganska ofta in på min egna av okänd anledning, tror kanske att nån ska göra ett hemligt gästinlägg när jag inte vet. Sofia till exempel?? Eller Julia?? när du skrev om nån lejonkung. Jag såg förresten ut som lejonkungen på tvåans enskilda skolfoto, synd att jag inte kunde visa. Varför skriver jag ofta ''har inget mer och säga'' sen skriver jag typ tre mil längre än vanligt. Så, det räcker, godnatt.

Var ju längesen jag la in nåt på mig själv, så gick all in och tog två.


elleeeeer

Tog upp datorn bara för att skriva engelska, istället sitter och jag och tittar på tecknade Robin Hood på youtube. Var det bara jag som inte tyckte att han var snygg?


så känns det

Ni vet när man äter ett jättestarkt mint tuggummi eller en halstablett utomhus när det är jättekallt?? Så blir det ännu starkare, exat så känns det i näsan av min nässpray. Uppfriskande. Bränner upp allt. Typ.


Med ena foten utanför

Har gjort allt idag. Med allt menar jag: gått av trasigt tåg, tittat på när några körde spinning, ätit ur en låda, spelat badminton, ja det känns lite grann i armen nu, varit med mina bästa högstadie vänninor Nathalie, Hanna och Alexandra, ätit sushi, var inte så jättegott, provat balklänningar, kanske hittat någon jag vill ha, chailattat, åkt i Nathalies bil (TROR HON HAR LIKADAN SOM DIG BECCA), Pluggat järnet på samhäll, det var nog allt. Aa, jag gillar att säga vad jag gör, det har ni ju märkt och sådär.


Modell-Hanna ''Den här ska jag ha på mig när jag blir känd''. Bästa att hon sa när jag blir känd och inte om jag blir känd. Haha. Förresten var hon asbrun, ska sola hela helgen.

Östergötland

Ni vet östgötasången? Inte den som dom i talang för hundra år sen sjöng utan den där man sjöng på skolavslutningarna när man var liten "så grann står östergyllen i sommarfager prakt, och skördarna de gyllene se böljaaaa" aa den iallafall, har den på hjärnan. Så ska sjunga den nu innan jag sover. Godnatt :)


vi två, hejdå

Ska dricka chailatte tills pulvret är slut och så ska jag försöka få skrivaren att bli normal så den kan skriva ut. Plugga lite med. Och sova.

Tåget

Man älskar ju sig själv när man får för sig att byta kläder när man redan är sen till tåget. Men man hann la. Har la fått upp farten. Gud vad mina ben blev is nu?? Den här vintern får ta slut nu för orkar inte med mitt elektropop hår mer. Nu ska jag åka och äta i matsalen


Stan

Skent på stan och ikano. Julia och jag gör jämt samma sak, är i stan tills det stänger sen ikano tills det stänger sen hetsa för att inte missa tåget hem. Ville äta McDonalds och där byggde dom om så vi hörde inte vad vi sa till varandra. Trevligt :)) köpte byxor för 40 kronor. Dom ägde.


Söndag

I helgen har jag varit med bästa vän, kollat på hockey och nyss var det balträning.


Tystnaden när hissen ''fastnade''

Fick med mig Rebecca och Madde till stan en sväng och så Hanna med!! Och nu måste jag berätta. Hanna och jag skulle åka hissen i parkeringshuset, jag typ hoppar till lite och det låter som den stannar. Man hör inte att den åker, på skärmen står det 3 aslänge men dörrarna öppnas inte. Ingen av oss sa nånting vi hade bara jordglobsögon och slutade andas och hjärtat stog still. Sen drog vi världens andetag när dörren öppnades. Trodde på riktigt att den fastnat mellan två våningar för att jag gunga sådär. Vi dog typ. Köpte fulfina skor. Kan ej bestämma mig men dom kosta ba 100 kronor. Adjö 


Det bästa med collegium är hissen

Lastade in allt så vi slapp springa i trappen (och de 500 milen) till förrådet. Jag hjälpte inte till så mycket.


hejarn

Roligaste idag: Hanna var här nyss och hätma sin studentmössa. Hon hade på sig alla djurgårdensaker hon ägde.

Jag vet inte om du känner igen den här Andre, det står ju iallafall ditt namn på

Blev inspirerade av Björn Gustafsson idag när vi hämtade en påse. Packa upp min bästa penna och skrev.Bästa med påsen var att Sofia skulle till stan efter skolan, dör om hon gick runt med den där, har inte frågat än. Annars försökte Mathilda ta min penna så då skrev jag på den med. Man måste va tydlig med vems grejerna är.i tekniksalen
Student 2012

Våra studenmössor kom idag, kändes jättekonstigt, känner mig för liten för att ta studenten. Men den var söt och rosa. Tycker det är LITE synd att hantverks färg är just rosa. Men det gör inte så mycket ändå. Inte alls långt kvar till 8 juni. Paniken. Blev nervös när vi hämtade dom för snart är det nära, slutet alltså, slutet på skolan. Kan inte fatta.

RSS 2.0