En stad

Nångång i mitt liv ska mitt hem vara i Stockholm. Längtar till 20.00??? Ska se allsången!!! Missa förra veckan och veckan innan det också. Så inte mig att missa det,


paja inget i mitt slott

Gud vad vi smajlar upp oss på den här bilden jag och min LILLEbror. Tycker det är kul att vara med på bild osv, annars fint där att ställa sig framför ett vattenfall i stockholm, öhhhh ska äta vindruvor.

vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Har försökt att få ihop något slags inlägg i en timme nu men nae. Blir inget bra. Kan ju berätta att jag har en bra sommar och är glad. Saknar Sofia Bergsten.

jag läste det i solo

Har blivit dålig på att skriva i min blogg, lägger bara upp bilder och skriver några meningar. Kanske ska ändra på det,  för jag läste i solo att man inte bara skulle lägga upp sina instagram bilder utan att en blogg var till för att läsas. DÄRFÖR KÖR VI LITE TEXT
 
Sjukaste på gröna lund i lördags när jag och pappa sätter oss i karusellen katapulten. Tror att det är uppskjutet, missade helt att den också körde fritt fall, så när vi skjutits upp och sen sakta åker upp igen istället för att åka ner till marken, då blev man lite rädd och bara jaha nehe vad kul. Jag skrek högst av alla, det gör jag jämt på vad jag än åker. Man e la skön. Skriker högst och på alla bilder ser det ut som jag tjuter.
 
Var på bio i måndags med julia, köpte hallonad på espresso house och blev SÅ besvikna, lemonaden är jättegod och så skulle vi testa den där hallonaden och nä vet ni vad, köp inte den. Vi såg iallafall på Cockpit, rolig film så den kan ni titta på hälsningar tipsaren. Skoja men azzå den var rolig, man skrattade, eller endel inne i biosalongen tyckte nog det var den bästa filmen nånsin, skrattade från början till slut åt allt, stampade till och med i golvet när dom skrattade. Gör folk så på riktigt?? Eller låtsas skrattar man då för sällskapet sitter och dör av garv?
 
Sen har det ju blivit sommar med, får sms av julia mellan 11-11.30 som berättar vad det är för väder och så går jag ut och kastar mig i solstolen och oljar in mä och ligger där och svettas. Hej och då.

Bergs slussar

Åkte med Alexandra till berg och körde lite minigolf (hon vann med ETT slag) och titta oss omkring, sen tillbaka till Linköping för att äta Steves mat. Nu ska jag se på skilda världar!!

 

 


drömfångare

Har letat efter en drömfångare ett tag och i helgen hittade jag en jättefin i en liten affär i gamla stan. NÖJD.

stockholm

 
Var i stockholm i helgen med familjen!!

ÖH, JAG KAN KODEN

Hade så KUL igår hos Alexandra hahaha, händer så mycket roligt med dom människorna. Skratta så vi tjöt. HÖRS


Nej men gud jao

Julia och jag körde rally till city gross på våra cyklar 25 min innan det stängde för att köpa citron och lime så vi kunde göra lite LEMONAD. Sen har vi suttit och sett på flera ashton filmer för han är så fin så vi höll på att avlida.


Home is where your heart is

Ullared igår, sen cykla jag med juli.


Kolmården

Beste djurpark


stockholm

WOOOPP WOOOPPP <-----
 
Hängde i stockholm igår jag och julia. SOM VANLIGT, valde vi fel kläder och fick leta upp billig tshirt att ta på sig. bytte om mitt på en gata för vi svettades så dant. öhhh. Gick igenom dom roliga affärerna och drack lemonad sen gick vi bort till djurgårdsfärjan och åkte till gröna lund och åkte alla bergochdahlbanor och skratta och skrek (jag) sen var vi trötta i ben och rygg och tyckte det skulle bli skönt att komma hem. sämsta sj med föresningar gånger tusen så vi missade vårat byte och sista tåget till mantorp, men det löste sig ju, skönt. HÖRS
 

with your heart

 
lite gamla stan. är rastlös.  vill ha chailatte. lyssnar på bon iver. bokat tåg till stockholm. typ så.
(får lite panik vart är mitt arkiv????)
 

att cykla

 


Hittade får


inte än

 
 
MEN TJENARE VAD ROLIGT ATT NI ÄR HÄR!!! har blivit blond nu men det syns ju inte på den där bilden, blev iallafall ljust och fint och jag är nöjd och nu ser jag ut som jag ska för det dära bruna tjaffset var ju bara nåt tillfälligt påhitt men det var la kul att prova det en stund. hejdå är trött

tror att ni är intresserade

Vill ni se mitt rum???? jaaaaaaa det vill ni. Ja, låt mig leka att jag har många läsare, eller förresten, vadå leka, jag har det. När alexandra var hos mig senast sa hon typ ''måste kolla ditt rum du har ju gjort om varje gång man kommer hit''. Men det är bästa sysslsättningen om man har tråkigt!! Flytta runt på möblerna och sånt där.
Okej, nu ska jag berätta rå så jag har nåt att göra, till och börja med, min fläkt, bezta bezta. Ja, sen samlade jag ju på påsar ett tag med har bara den finaste kvar hehe, eller det står en urban outfitters påse i den (leker att jag är nåt igen) Jaaa sen har vi ju ett nagellack där framför påsen, från gina, 39 kronor, har inte provat det än men ska la göra det snart. Sen ser ni ju inte mitt klädhav jag har bakom sängen, men man kan lätt dyka i där och simma omkring. Ao en vas har jag ju tydligen med där på min bänk, utan nånting i. Vad fint! Ja! åh! Ska man gå ut och plocka lite gräs och sätta i!  men åh NEJ, just det, idag på rese, ser jag en tjej med värsta friluftskläderna och allt och självklart en fjällräven rygga som hon liksom fyllt med ogräsblommor?? Gick ut i skogen ba och plocka lite som hon ska ta med sig hem, orkande bära så la allt i bagen och låter det sticka upp. sluta upp.
 
Så nu har jag inget mer att säga, det var väl ett kult på restaurangen inlägg. Hörs när jag blivit najs i håreee. herå

hatar ordet mystiskt

 
 
Jag är ju helt sjukt mystisk (TRÄLIGT ORD) på bild ett asså, oj oj oj. Iallafall, HEJ, jag cykla förbi åkern ja och tog kort på solen igår när jag åkte hem, dårå, fel elle, ja lite, faktiskt, aa.
 
Körde minigolf med Nathalie och Alexandra igår, herregud, jag trodde jag skulle va king och vinna (älska självförtroendet) Men så kom man tvåa. Endel banor var fett svåra jao, man skulle liksom upp för kullar och hoppar över vatten och så vidare. Fick en spik iallafall, nöjd var man la då.
 
blogg.se är typ helt skadat så det går knappt skrejva, ska göra nåt annat. Har ju så mycket att göra i mitt upptagna liv hhööhöhöhöhhö nej. heido :))))

leker blogg

Har legat på min altan och plågats och svettats idag, blir la inte brun för det. På fredag ska jag iallafall bli blond igen!!!!!! dör vad skönt.
 
Nu är det helt katastrof, en utväxt med färgen råtta på några centimeter, framhåret (??) fett solblekt, sen resten är en jätteurtvättad toning....vill bli askig...finns inte finare än ask blond. Men mitt hår älskar ju att bli guldigt, men jag ska gifta mig med silverschampot så det så. Oki.
 
Hahaha köpte en KJOL igår. Vad händer med mig, liksom kjol, långklänning, rosa nagellack. Men det var rea på kj0len och angelica blick har en sån och man vill ju vara som henne så. Annars min klänning, skönaste, den äger.
 
HÖRS LA
 
 

RSS 2.0