jag läste det i solo

Har blivit dålig på att skriva i min blogg, lägger bara upp bilder och skriver några meningar. Kanske ska ändra på det,  för jag läste i solo att man inte bara skulle lägga upp sina instagram bilder utan att en blogg var till för att läsas. DÄRFÖR KÖR VI LITE TEXT
 
Sjukaste på gröna lund i lördags när jag och pappa sätter oss i karusellen katapulten. Tror att det är uppskjutet, missade helt att den också körde fritt fall, så när vi skjutits upp och sen sakta åker upp igen istället för att åka ner till marken, då blev man lite rädd och bara jaha nehe vad kul. Jag skrek högst av alla, det gör jag jämt på vad jag än åker. Man e la skön. Skriker högst och på alla bilder ser det ut som jag tjuter.
 
Var på bio i måndags med julia, köpte hallonad på espresso house och blev SÅ besvikna, lemonaden är jättegod och så skulle vi testa den där hallonaden och nä vet ni vad, köp inte den. Vi såg iallafall på Cockpit, rolig film så den kan ni titta på hälsningar tipsaren. Skoja men azzå den var rolig, man skrattade, eller endel inne i biosalongen tyckte nog det var den bästa filmen nånsin, skrattade från början till slut åt allt, stampade till och med i golvet när dom skrattade. Gör folk så på riktigt?? Eller låtsas skrattar man då för sällskapet sitter och dör av garv?
 
Sen har det ju blivit sommar med, får sms av julia mellan 11-11.30 som berättar vad det är för väder och så går jag ut och kastar mig i solstolen och oljar in mä och ligger där och svettas. Hej och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0