vart är ni?


nu kan du få mig så lätt

 
vem tänder ens ljus i sitt rum och sitter och *myzer* med sig själv? typ åh nu ska jag se på film, tända ljus, dricka te, och mysa med min bästa filt. Neeeeej. Vart hittar man ljus som rinner förresten?

ursäkta

okej?? vem är det här?? eller den stora frågan är ju vad dom där bilderna gör i mitt bildarkiv på bloggen. Jag har alltså lagt upp dom nån gång i ett inlägg. Varför har jag keps och leker att jag är nåt?? och vad gör jag med tungan??? och min lilla hand där på bild fem. gjorde ju så på alla bilder på den tiden :):):)
 
 

eh okej

Var ju på stan igår med julia, så ser vi tre människor iklädda tighta gröna dräkter så man inte ens såg ansiktet och hoppade omkring och delade ut lappar. Vi fick typ paniken?? För vi inte ville att dom skulle hoppa fram till oss, vi är töntigaste och ba hehe, hur ska vi ta oss förbi heheheheh.
 
Kom förbi dom, gick fort in på bik bok. YES!!!!
 
Satt och åt hot wings igår och julia ville spy på mig? EH OKEEEEJJJJ <----- LÄNK!!! Ja men jag förstår inte vad hon mådde illa på, för jag satt och åt kyckling från ett ben....Så här ser hon ut när vi umgås, mobilen i handen :):) skoja. kolla håret?? jättefini juli.

transfrans

Det bästa som har hänt inom BLOGGVÄRLDEN (eh ah :P:P) är ju att frans har börjat blogga igen!! Läs hans blogg och följ hans twitter och allt sånt där. Bästa.
 
Jaha nehe vene vad jag ska säga som vanligt, sitter i min pippitröja och gäspar, funderar på att lägga mig innan 4.30 idag. JAG HAR BLIVIT EN SPÅRAD TONÅRING, sitter uppe tills det blir morgon. Vad ska det bli av mig. Inte vet jag, ska iallafall på CV-verkstad imorgon, ha-ha-ha!! vad kul!! ja!! görkul!!
 
hörs la

trökigt inlägg nr. 46

har solat, slingat hår, badat, bastat och blivit besatt av zlatan eller nånting, började läsa hans bok idag. och jag har inga bilder så trökiga inlägg, midsommar med mina kurrar som vanligt imorgon. godnatt.

snabbinläggs ruta

Var hemma hos Sofia idag och färgade hennes hår och det blev jättefiiint. Vi mötte varandra vid busshållplatsen och hon kom med en påse mcdonalds. Bästa. Var hungrigaste. Hopp imorgon är det sista teorilektionen på körskolis, äntligen, skönt, ja. Men har faktiskt lärt mig massor, ska plugga ihjäl mig sen.

Ja men just det, jag har fått nya blogg designen nu, så sofia var inte nån utvald, nu är man med igen, skriver i snabbinläggsrutan!! herå

bofiasergsten ljuger

Sofia dumhuve vad snackar du om, det inget nytt på blogg.se????

Hon har sagt att det är massor nytt så jag var asglad...sen så ser det ut som vanligt. Men jag vene, hon kanske är utvald att testa nåt nytt. AJA. Var med henne idag iallafall (hjärtan) och sen träffa vi lisa (hjärtan) som hade majamajs med sig, jag läser jämt hennes blogg, hehe. Vi fikade iallafall, och det kändes så skönt att lisen var i linköping, sen sög det ju att hon var här för att tömma sin lägenhet....Men ska åka till hultsfred snart, hon har tydligen hönor med roliga fötter hemma.

När lisen och majsen åkte hem så gick jag och sofia och hälsade på lovisa på hennes jobb!! KUL att prata en sväng med henne också. aaa mm aa sen gick vi till åhlens och kollade hårfärg, så sorgligt, två utbildade frisörer bland hemmafärgerna....jaja, nåväl, aja, men men. hejdå ska äta halloumi, den du bofiasergsten. hejdå.
du vet ingenting om mig

HEJ HEJ HALLÅ hej, goddag, tack, goddag, hej, goddag
......Mañana mañana, eller manana manana som vi säger

Har det där på hjärnan och det ba börjar om hela tiden. Jaha, nehe,  det är ju så mycket roligare att blogga när man har något att skriva, NEHE!?!?!, fast jag menade att det är roligare att blogga när man har gjort någonting som man kan sKrYtA och bErÄtTa om. Jag har inte gjort nånting överhuvudtaget på tre dagar (Nu vill jag ju bara berätta att jag och sjuk och att alla ska tycka synd om mig, möbbad och så vidare)

Ska man dra nån lista om sig själv eller? bara för rubriken heter som den heter. Nej, det skajante. hejdå!!


det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
Lite från min instagram, kuwl, jao, japp. Ne men jag har tråkigt. Ska klippa lite hår sen, undra vart jag lagt min klippkam nånstans. Jag vene. Hejdå


jeansjackan

Gick på stan med mig själv idag och en frågade vart min jacka var ifrån jag ba SECOND HAND och kände mig cool. herå

STUDENTEN

och så självklart STUDENTDAGEN. Gick upp 4.30 för att komma i tid till champagne frukosten i trädgårdsföreningen. Sjukt bra väder och alla var glada, och allt kändes bäst. Åkte till skolan vid 8 för att ha lite avslutning i aulan, japp som vanligt när jb ska fixa nåt sånt blir det fail. Haha men det gör inget, dom duktiga tjejerna i min klass som klarade gesällprovet fick gå upp på scenen och hämta diplom. Kände mig som en stolt mamma. Gick sen till skolan för att äta lite mat, sen hade vi samling i klassrum innan utspring för att få våra slutbetyg.

Gav våra frisörlärare presenter och var nervösa över att snart springa ut. Lite innan 11 stog vi klassvis på led vid dörren. Var nervös, ville inte, ångest och hela köret. Men sen var det bara att springa ut och hoppa och klappa händer till kick out the epic motherfucker. SJUKASTE. Letade upp min skylt och fick tusen blommor och gosedjur och sånt där.

Nästa sak var att gå upp på flaket för att åka in mot stan. Åkte flera varv med linköpings andra studenter. Fortfarande fint väder och det var så kul att se hela klassen tillsammans vara så glada. Hoppade av några timmar senare och åkte hem för studentmottagning.

Åt smörgåstårta och vanlig tårta och var äckligt astrött. Satt iallafall och pratade med alla som kom till mig och tyckte det var kul, vilade en sväng innan jag åkte tillbaka till stan för middag på storan med klassen. Sofia och jag höll vårat tal  som ingen visste att vi skulle hålla och det verkade som klassen gillade det hehe. Åt bästa maten och sen hade vi lite tjutfest för vi insåg att Lisa flyttar hem.

Det gick inte sluta, skrattade och tjöt samtidigt. Sen försökte vi ge oss och drog iväg till platå. Var där hela kvällen med min bästa klass. Eller ja, endel såg jag inte på hela kvällen men dom jag umgås med mest var där iallafall!! Hade roooooligt, tappa bort folk, hittade dom igen, skrattade, tjöt en gång till innan lisa gick hem, alltså. Kan vara det jobbigaste jag varit med om. Blir snart ledsen igen bara jag tänker på det. Älskade bästa Lisa.

Innan Sofia och jag gick hem åt vi lite mat och påvägen grattade några till studenten sofia orkade inte och svarade med ''KÄFTEN''. Skönaste.

ÄLSKAR ALLA MINA SKÖNHETER. Har nog inte riktigt insett att vi har slutat skolan, hoppas vi fortsätter att umgås annars vet jag inte vad jag gör. Hejdå.
STUDENTVECKAN - torsdag

Hanna och jag hade en känslomässig bilfärd till skolan för att FIXA FLAKET!! Vi rös hela vägen när vi tänkte på att det var slutet. Haha, flaket blev iallafall snyggaste. På kvällen åkte alla ghem för att gå upp svintidigt nästa dag.

STUDENTVECKAN - onsdag

Vi försökte samla ihop hela klassen, vi var ganska många iallafall, som hade med sig mat/grillade ute på gräset innan vi körde brännboll!! Jag var sämst, men jag sprang faktiskt. För att Mathilda skulle bli stolt. Sen packa vi ihop våra grejer och gick in mot stan för att gå ut. Bästa skönheten.STUDENVECKAN - tisdag

På tisdagen hade vi klasskamp om vilka som skulle springa ut först. Klädde man ut sig fick man extra poäng, skönheten klädde ut sig till tjuvar!! Vi fick ett helt häfte med uppdrag som vi gjorde på skolan och i stan. Becca och jag hade handbojjor på oss så vi satt ihop hela dagen. På stan fick man sköna kommentarer om vår utklädnad, ''brukar man ha nollning nu??'' och ''Ae dom har nog möhippa, det är nog nån som ska gifta sig''

Iallafall så vann vi inte tävlingen. MEN VI KOM TVÅA. Vi skulle bara kämpat lite till för att slå entreprenörerna.

STUDENVECKAN - måndag

Nu ska jag blogga igen. Vi börjar med måndagen, då grillade vi och spelade kubb i skolan med våra frisörlärare. Sofia och jag gjorde korvklubbor och gick och dela ut till människor vi hittade på skolan hehe. På kvällen var vi hemma hos Isabelle innan vi skulle till måndags klubben, som jag dissade. Men vi hade kul hos iZZa!!
image description
image description


"Vad ska du ha?" "Ett kinderägg.."

Igår var det kallt, herå.


Men
Okej
Var mer lite människor och frös för att titta på balparen. Satt utomhus bara för det. Åkte hem till Alexandra, så fick alla för sig att se på film, orka sa vi och ställde oss i badkaret och bada fötterna i skum. Sen lekte vi med alla. Kinderägg och sånt. NÅN bestämde att vi skulle in till stan så då åkte vi dit alla och jag dog vad kallt. Gick till rese för att åka hem men missa tåget med några sekunder för julia gick saktaste 50 meter bakom mig så fick la gå omkring och frysa lite till och köpa ett kinderägg. Mog1. Kul. Ja. Asså jag kan inte blogga längre hejdå. Ska bli bloggaren efter den 8 juni. Hörs


JB mösspåtagning

Igår hade vi mösspåtagning!! Hängde i skolan från 8-20 (haha??) målade lakan till flaket och gJoRdE oSs FiNa hela eftermiddagen. Sen var det nån slags middag och några som sjöng, men vi fick ingen efterrätt??

Åkte in till stan efter i våra hattar, visste inte var vi skulle ta vägen så tidigt. Ville fortfarande ha efterrätt. Köpte kakor på steves. Sen var vi omkring på ågatan och satt ute på platå och frös. Gud vad kallt det var igår??? Men trevligt med klassisar. Haha det var bara jb som hade mössan på sig igår. Aja. Bäst är vi la. På måndag kör vi studentvecka!!!


RSS 2.0