visning

Igår lekte jag top model med massor andra, hade mest tupperat hår och orange smink och är nöjd att jag inte ville dö när vi gick framför alla. DU VAR JÄTTEDUKTIG IGÅR REBECCA, är stolt över dig. Alla andra var asduktiga med, men jag var ju beccas modell!! hehiiho
999

Fixade lite redovisnings film i skolan och åt en asgod soppa i matsalen????? Fikade sen, kanske ska sluta äta upp mitt studiebidrag, elleeeeeer (spara Stockholm, spara spara, tänka så bra hej då)


Loreal

Igår hade Loreal en visning på konsert och kongress, jag, som trodde lite mycket blev ju lite besviken, fick för mig att det skulle vara värsta modevisningen , så var det mer en genomgång i en liten lokal.. Hehe. Hade iallafall roligt innan med Lisa och Lovisa, vi byggde ihop hennes bord och stolar och satte oss på hennes balköng och härja lite!!


The joker

Studiedag med Julia, köpte havrebollar. Vill åka ivääääg, ja. Det var det jag hade, nu ska jag se på tre kronor och dricka juice. Godnatt.


Chokladboll

Har rätt tråkigt faktiskt men gjorde såna där bollar du sa var goda Lisa!! Julia och jag såg på läskig film igår som hon försökt få mig att se i flera år. Så nu är det över. Skönt. Var lite rädd när hon åkte hem att michael myers skulle stå i altandörren och titta på mig. Pappa drog kommentaren "hur kan han se ut sådär i ansiktet han måste väl gå och handla som alla andra" mitt i filmen. Hej döda det läskiga och istället satt vi och skratta, hahaha


fredag

Top model på cykelparkeringen, äta mat ute på bänk istället för inne i matsalen, glass på bänk utanför collegium, prov, stan med lonnehed och mårs, subwayasgarv med mårs i nästan två timmar. MIN DAG, snart julia!!
image descriptionimage description

Jag ska bli någon annan

Pluggar ekonomi prov, äter glass och hörlursladd. Gjott. NÄ MEN HERÅ

PS. ni som inte har twitter borde göra en nu, sen börjar ni följa dom jag följer för dom är roligast. Orkar inte att jag skrev ps..... fint. fult. snyggt. hett. vidrigt. roligt. kul. mys. vad. håller. jag. på. med.


we were never here


Bakom kassan

Vi hade så tråkigt så Sofia dansade sitt bästa och vi andra skrattade, normal dag alltså.


Julia får skäll


skinny love

Amen den här människan är så fin, så nu ska jag repeata den här tills jag somnar och ska upp på balträning, godnatt.

Julia

Har varit hos Julia i helgen, OM JAG TRIVS HOS HENNE. Världens bästa människa. Som jag sagt tusen gånger. Vi satt och titta på tv igår med hennes hund och så helt plötsligt är det en Skarsgård film, NÖJDA.


Samhällen

Vi spelade konjunkturspelet på samhällen idag, och vad vi försökte jag och Sofia och vad inne vi var i det!! Haha satt typ såhär "men om vi väljer finansministern kan vi inte sänka utgifterna fast vi borde ta riksbankschefen och höja räntan lite för inflationen så den går ner 1%" vi satt verkligen och diskuterade, så säger sofia "asså vad håller vi på med??" hahah skrattade åt oss då, var typ hundra år sen man var sådär seriös på en hel lektion. MEN DET VAR KUL, mer sånt hehe.


jag blir fortfarande rädd för det här

det är ju så verkligtttt


kult på restaurangen

Fick sluta lite tidigare så vi åkte åtta stycken skönheter till espresso house. Har en rätt skön klass ändå. På stan såg vi en som gick i shorts, plötsligt blev det sommar, tyckte nog han. Madde hade iallafall vinterjacka.


det vet du

Just exat nu kände jag vilken otroligt bra vän jag har. Sofia Bergsten heter hon. HEHEHE

en gång i grekland
Skulle vara nåt om du och jag drog dit nu.

Fallskärm

Vill gå runt i kortbyxor nuuuu. Drack världens snuskigaste te förut, fast nae jag drack det inte jag nudda lite, sen undrade jg om jag slickat på en häst sadel. Det luktade asmycket stall. IKVÄLL SKA JAG LA SE MELLO DÅ, heja nån?


Vilja bli

Luktar i min chaiburk, som är ganska så jätteslut. Gud vad jag är trött. ofta tjut-tjejen fick va kvar på top model?? Nej nu ska jag lägga mig, 6 timmar frisör imorgon, längtar inte.


17.05

Hade bästa helgen hos juli. HON ÄR FÖR BRA HON


Fredag

Två fikor idag och snart ska jag till Julia!


home is wherever i´m with you

FÖRSTA MARS.


RSS 2.0