Hard rock café

Gillar ju den här tshirten så mycket men vill kunna använda den mer än när jag sover så klippte till ett linne av den istället, jag tyckte iallafall det blev asbra hehe. NÖJD. Och nu känner jag mig sådär bloggig igen som när jag gjorde mitt bästa fjäderörhänge.


två veckor till student

Är ledig idag och imorgon. Juli var här idag. På fredag har vi mösspåtagning och nästa vecka börjar STUDENTVECKAN, sjukaste.


bal 2012

igår var balen som vi tränat för i flera månader, tusen söndagar (känns det som) och det blev SÅ FINT. Alla mönster vi dansa i och allting. Det var sjukt svettigt och jag var sjukt hungrig och trodde jag skulle svimma men det gick jättebra och gjorde bara ett litet fel som förhoppningsvis ingen såg, hehe. Annars var det nån som gjorde fel i den rosa ringen så sofia fick dansa med sig själv, skulle velat se hahahah

Efter så var man kändis för en dag, med alla kameror osv osv. Hade picknick i trädgårdsföreningen och tog lite mer kort, gick rännstensgång til stora torget, eller nej jag fuskade och gick vanligt, sen stog vi där och sen gick vi till konsert och kongress för att äta. bästa kyckling. Hade det kul och sådär. JUST DET. Özz Nujen var ju där och var as rolig, skrattade ihjäl.

SEN NU SKA JAG BERÄTTA, jag gjorde den största failen nånsin. Jag. Glömde. Legget. HEMMA???? haahahahahhaahhhahhahahhahhahahahahah, hur kan man göra det. Borde vara nummer ett att ta med sig, men nae. Hade en sytrådsrulle istället. Skön man är. Vågade inte chansa på platå ifall jag inte skulle blivit insläppt så fick åka hem..

AJA. det gör inget. hann ha kul innan och nu ska jag lägga in lite bilder här


Hej

Hej alltså BAL PÅ LÖRDAG, fem timmars genrep igår och hjälp, det är så mycket att komma ihåg men det kommer bli asbra. Blev typ helt rörd när vi marchera in i ishallen med orkestern?? Larvig elle?? Kände bara hur fint det kommer bli.
Idag har jag solat handlat lite grejer till balen och hängt med Lisa och Sofia. Bästa väder. Åkte hem i shorts och linne halv nio utan att frysa. Imorgon ska vi till Vreta kloster med religionen hahha, sånt som man gör på lågstadiet gör vi i trean, älskart. Godnatt


JUICEN

Hängde med sofiafialiapia idag, eller vi pluggade (HAHAH d.ö.r det är det enda jag skriver överallt) Vi drack ju iaf bästa juicen och konsentrerade oss tills harry potter introt drog igång och vi såg en star wars gubbe på stan. Imorgon börjar försa genrepet till balen, är skitnervös så jag vet inte vem jag är. heido.klistermärkena på hennes dator fick hon av mig i julklapp :PPPP

här är jag ju

Efter detta hot kände jag att jag måste skärpa mig.


Ja men jb fick ju som sagt för sig att bli en skola förra veckan så har pluggat ihjäl mig hela långhelgen ungefär förutom i fredags! Då var det inflyttningsfest hos Alexandra och Rasmus, det var kul, vi var hos dom sen åkte vi in till stan och gick ut. Alltså vene vad jag ska skriva.

Höjdpunkter
- Pizzan man blev serverad när man gick in genom dörren hos alexandra.
- När jag julia alexandra och jonna tittar på youtube när folk klämmer äckliga finnar
- ''jag bygger bygger upp och du river river ner *ler med underbet*''
- inzoomning på kameran
- när vi sprang trädgårdtorget-ågatan och ville dö
- sprätten
- stjärnan på golvet, vilka moves
- ''FÅR JAG DANSA MED DIN TOFFS????''
- jackan i fickan. dör var kul, kan inte tänka på det utan att skratta ihjäl.
- när julia drog tag i ambrosius näsa på rese och inte tyckte att det var konstigt

TYP. Hoppas det blir fler gånger osv osv osv, nu ska jag plugga lite till. Sista saken.


följ way out

Stockholm igår med Julia, vi shöppa inget direkt men vi gick på finaste bästa gatorna i gamla stan och ba :):):). Tåget dit var inte så party (hehe julia) förutom en dam som ramlade i gången och landade i en stol, DÖR VAD KUL. Gick som vanligt fel när vi skulle ut från centralen, jag fattar inte, vi tar alltid olika vägar?? Földe way out som familjen annorlunda.

Såg fett med kändisar för en gång skull, och finaste mannen i sverige (skarsgård är inte inräknad, kom på att han inte ens bor i sverige, så det var inget) vad gjorde vi mer rå, jag vene, vi gick omkring bara. När vi åkte hem satt det tre kineser och spela sällskapsspel och så blev dom typ osams, det var kul. Varför berättar jag bara om tågresorna. Bilder.
jb sadclub

ÄLSKAR MIN KLASS. Planerade lite med flaket idag i skolan, det kommer bli fint. Sen så fick jb helt plötsligt för sig att bli en vanlig skola??? har två stora saker och ett PROV nästa vecka. Måste plugga nu asså

Baler

Dog av svett på balträningen idag, och man kunde inte andas i hallen så det bästa var när vi fick ta rast och gå UT. Då njöt man la. Lärde oss en till dans idag, eller vi fick veta det, och det är hundra miljoner snurrar och låten känns som 10 min lång. Guld och silver är roligast hehehe.

Fattar faktiskt inte hur det ska gå till med klänningarna utan att snubbla och ramla på dom. När vi ska skena runt som travhästar och ropa TJO (jag gör aldrig det för är lam/sparar mina tjo till baldagen) så kommer jag snubbla. Tur det är så trångt så kommer ju bara lägga mig på den framför.. hehe

Kollade på klasskompisar som gick balen i Motala igår och dom var jättefina, synd bara att det var skitkallt igår och idag gick jag hem i tshirt och det luktade grill och nyklippt gräsmatta (men snälla emma) åkte hem med hanna och sofia, vi körde utan tak och frös. Men värt det för det var coolt!! japp

image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionlights will guide you home

Nepp. Ska skärpa mig med den här blöggen och sluta göra så präktiga inlägg.

Att få såna här sms

Sötis becca, godnatt


Förta åkturen med Madde som chaufför

Sofia tänkte det var bäst att hålla sig i.


redovisar vad jag har gjort så ni vet

Lärde oss gelenaglar i fredags, i måndags gjorde vi nåt som dom valt att kalla oscarsgalan, uppsättningar på varandra och sådär, sen var sofia forever alone med sin mobil och jag tyckte det var jättekul och så kan jag inte sluta sitta och nicka och skratta får mig själv åt teenagerposts tumblr. NU: SKRIVA RAPPORT. Älskar det. Heido.

hörs

Har visst inte bloggat, ska göra det imorgon. Godnatt.


bezta bezta

Var hos Juli igår!!! bezta bezta. Ska nog tvätta håret nu för det är mitt intresse.


evigt dialekt-tjat

Jaha och idag var man i stan igen med lisen som vilken måndag tisdag onsdag torsdag som helst. Vad är grejen med att vi varje dag hamnar i stan och köper mat??? Åt subway på en filt och jämförde dialekter, har retat henne för hur hon säger macka hur länge som helst, mina nya ret saker är kalmar och kaka. Oki. Fredag imorgon!!!


Här haru din bulle gunilla

Lång skoldag, as varmt ute, illröd näsa, plockade blommor till madde, trädgårdsföreningen med klara och lisa, liten fika med roligaste högstadie väninnorna, åka hem, vilja gå omväg för det var så skönt, nu är jag trött, hejdå!!


Äre nån på balkongen eller kan vi gå dit

Hängde på Alexandra och hennes kompisar igår, tack för jag fick vara med, det var jättekul!!


RSS 2.0