Måndagen

Igår träffade jag Sofia på stan, skrapa triss och drack chailatte som vi jämt gör, och jag vann!!! Två gånger!! Börjar bli lite väl med triss när vi inte ens blir besvikna om vi vinner eller förlorar eftersom "man då får en ny i samlingen"

Solen är framme idag med!! hörzzzz


Hur dom än

Igår firade vi Sofia!! massor tjejer från klassen, kul att träffa alla!!!! god tårta fick vi och så körde vi bowling. Jag var bäst då, fick 147 poäng MER än alla andra sen kom personalen och gav mig en pokal och diplom som bästa bowlaren som varit där.

Nej. Jag var nog sämst..... (naw :/:/)

Haha sen satte jag och becca oss i bilen och åt McDonalds med utsikt mot vallarondellen. Och så såg vi en äcklig räv när vi åkte hem. Sen skjutsa hon hem mig till Henke. Så sov vi och vakna och var ute och gick i solen och sen åkte jag hem och lekte med Melvin och nu ser jag på film.

Bild på 20åringen och Stockholms Madde!! HÖRS


Ego

Igår var jag och Sofia på bio, ego såg vi och vid ett tillfälle i filmen skratta vi så vi tjöt, den var bra!! Åt popcorn till mat och gav trisslotter till Sofia eftersom hon fyllde 20 i söndags. Är inte trisslotter det sämsta man kan ge nån egentligen?? Tänk om den vinner 1 miljon och man ba *:)* grattis hehe....

Lite vann hon iallafall!!

Nu är jag på jöbbe! Och det är fredag! Helg! Ja! Hörzzzz


monster cupcake

Igår hämtade henke mig och så åkte vi hem till mig för att äntligen ha helg, bakade snyggaste cupcakesen jag nånsin sett, goda var dom med, åt en till frukost hehe. 
 
 

 
 

Dirty paws

Hallå hallå hjärtdagen idag då, har ni ätit många geléhjärtan och köpt mycket blommor??? Jag har ätit tre hjärtan. Från tre olika personers lådor på jobbet, hehe. Några blommor har jag inte köpt (ELLER FÅTT...av nån...Henke tex...) ((skoja!!!)) man kan visa att man tycker om varandra alla dagar på året tycker jag!! men nästan så att en tår föll från mitt öga och ner på min kind (med en finne på, eller vad det är för röd prick) för Johanna var så gullig idag, när jag var på möte så hade hon gått upp till mitt kontor och lagt en muffins där. Fina kollegor man har va.

Idag var tåget inställt när jag åkte till jobbet och när jag åkte hem gick tåget sönder.. HAHAHAHA. Så två överfulla tåg fick trycka in sig i ett litet tåg. Jag VENE om östgötatrafiken gjorde det med mening?? För det är hjärtdagen?? Att alla skulle vi få lite svettig närhet av okända människor i ett gammalt tåg. Kan ju faktiskt varit så.

Sen undrar jag om det bara är jag som leker att man går på en aslång catwalk när man går hem?? Idag gick jag till dirty paws, min snyggaste gång. Hörs


rubrik

Är trött nästan hela tiden, den här vintern som aldrig vill ta slut tar hårt på mig. Behöver sol och plus grader nu för att bli lite pigg. Och Stockholm. Sofia och jag ska dit så fort man kan kasta vinterjackan längst in i garderoben. 
 
hörs och sådär 

Melvin

förra lördagen så flyttade det in en kattunge hos mig. Melvin heter han och är världens bästa katt. 

Jofama by kenza

 
idag var jag och köpte en kenza jacka (!!!!) äntligen. Så länge som jag velat ha en sån här finis. Nu längtar jag ännu mer tills det slutar var minusgrader så jag kan börja använda den. 

 


RSS 2.0