Drömfångare

Idag målade jag en drömfångare när jag väntade på samtal. Tyckte den blev rätt fin. Imorgon är det fredag igen!!


Whiteboard

Fick nya kontor idag så sitter ensam nu, känns konstigt men får besök av myran med jämna mellanrum, haha. Hon var här med Emelie nyss och rita på min whiteboard. Myran: jag borde bli lärare kolla min handstil, kolla!! Som en lärare!!


Bayside 36

Köpte en tröja på bik bok. Så nu vill jag ha sommar så jag kan ha den och mina levisar!!


ps. lycka till ikväll

 
I fredags hämtade jag julia, brieost, vitlöksbröd och popcorn och åkte hem till mig och såg på eva&adam. i lördags kom henke till mig. idag åkte han hem från mig. läser i håkan boken, är trött, ska duscha och äta blomkål. söndag. 

Cookie dough

Sitter på jobbet nu och när jag kommer hem ska jag äta upp den här som liggeri frysen, fast är hungrig nu, hoppas fruktkorgen är pågång!!

Skrev alltså det här i måndags?? AJA publicerar det ändå. Ska ju ändå äta den där glassen nu. Och se farmen, och mästerkock!!! Och Mia på grötö!!


river en vacker dröm

Varje gång det blir januari/februari/början av mars så blir jag typ NYKÄR i Håkan Hellström. Bara för att man är så trött på kyla och vinter och längtar till gröna träd och vår. Ingen är ju mer vår än Håkan. Vill som varje januari elda upp vinterjackan och ta på mig mina converse och rulla jeansen. Längtar alltså till vår, lön och nya kläder!!

Ombre

Efterlängtad helg gånger en miljon kan jag ju säga!!! Träffade Rebecca och Sofia igår, på beccas salong så fixa lite med håret!! Så nöjd. Sen så har jag varit hos Henke och ätit godis, sen sprang vi och jaga varandra i huset idag??? Vi sprang runt bordet i vardagsrummet och jag tror jag hetsgarva massor??? Vuxna. Vi är bara 19, låt oss leka sista tonårsmånaderna...hehe. Körde rally hem sen och gjorde bästa ombren på mamma, ska nog bli frisör ändå. HÖRS JAO


Möt mina kollegor 1

Emelie Myre (styre, myra) 19 år från Norrköping


Lördag

Igår åt vi på gingis ginghis SKITSAMMa, Kinarestaurangen på ågatan, med Chrille och Elin, där såg vi Berts mamma!!! Hon bara var där helt plötsligt, sen satt vi i chrilles bil på rese och vänta på tåget hem och lyssnade på hard rock hallelujah, hahaha. Idag har jag och Henke gjort kakor gjorda på mest socker och tittat på solsidan


november

FICK JOBB, äntligen, världens bästa jobb men världens bästa arbetskamrater. Snyggaste passerkortet. Var i göteborg över dagen för att kolla upp hur betalstationerna var placerade och på bild tre ser ni våran fina utsikt över Norrköping. 
 
Gick vinterljus, spelade monopol hela natten med henke, ralle och tina, jag var inte bäst.......och så började det snöa. träffade någora människor en kväll också och gick till rese på en timme från johannelund. är det väldigt söligt?? tyckte vi gick fort
 

takterassen

 
Jag och Carro gick upp och satte oss på taket på jobbet på lunchen och NJÖT av solen och drack latte, hoppades på att bli brun, genom dunjackan. Sväng nummer två upp på taket var det molnigt men det var fint där ändå. Fatta att sitta där på sommaren och äta sin lille matlåda. Haha på bild nummer ett ''gör så det ser ut som jag bär lyftkranen!!!'' ''AAA bra idé!!!'' ...eh ja, blev inte så jättelyckat, men hon är ju glad iallafall haha. Sen efter jobbet åkte jag och köpte en ny stor säng!!!! äntligen!!!

oktober

Blev tvingad till nån jobbcoach, var där varje dag och under tiden sökte jag över hundra jobb med noll svar. Firade min 19 års dag i stockholm med han som jag tycker om mest.
 
tappade mitt liv i golvet, hela baksidan sprack, ja min iphone. Sofia och jag var på BK och åt världens bästa kött, och efterrätt. och så blev jag besatt av nagellack i vatten. fick mina bästa klocka och bästa skor av min familj i present med!!
 
 
 

September

sen hände det!!! KÖRKORT 3 september. Då var jag stolt över mig själv, Sen träffade jag sofia som hittade star wars hyllan på city gross, var och såg snabba cash med Alexandra också. fikade (heh) Hittade en till älskling, min gröna armyjacka, en perfekt drömfångare

 
Såg den värsta dokumentären nånsin om mobbning. Bully heter den och fanns på svtplay förut. grät alltså igenom hela. Sen blev det höst och jag var lycklig över alla färger på träden

augusti

en sväng på skänninge marken med julia. Köpte den obligatoriska frysta frukten och så var jag och henke på tropiakariet i kolmården. Helt sjukt tjocka ormar, apor som hoppa runt löst där inne och hajar och små fiskar och allt sånt där. och nån kväll satt jag ute med alexandra och julia, kan vart i juli men jajajaja
 
 
Sen gjorde bara en sak i slutet av augusti. Körskolan, intensivkurs på ca 2,5 veckor. Var på körskolan 8-17.30 varje dag. Det var det jobbigaste jag vart med om?? tur man bara ska göra dom där proven en gång.
 
 
 

2013

Nyår hemma i Evelina och Antons nya fina lägenhet igår, vi fick god mat och firade det nya året på balkongen med tomtebloss och champagne tittandes på alla fina raketer! Fin bild på glad Evelina


juli

Cyklade runt på kvällar med julia och så lekte hon modell med sin gamla hojj, gick omkring i fårhagar med henke. Såg ORMAR MED, trodde jag skulle dö då. Henke: haha här brukar det finnas ormar, jag: hehe ;) SEN KOMMER DEN TJOCKASTE ORMEN I SVERIGE OCH RINGLAR OMKRING PRECIS BAKOM MINA FÖTTER PLUS EN LITEN ÄCKEL SOM JAG VAR TVUNGEN ATT HOPPA ÖVER, VAR ALLTSÅ OMRINGAD AV ORMAR, var rädd i flera timmar eller veckor efter och ville att han skulle bära mig hem. 
 
Var i stockholm flera gånger också, gröna lund, och kolla runt på alla gator, fina bästa stockholm. När jag var på gröna lund med min familj åkte jag och pappa nåt som hette katapulten, kul uppskjutet tänkte vi, och satte oss, och visste var det uppsjuktet, men det var ju också fritt fall. CHOCKEN, när stolarna man sitter i inte åker till marken när vi sjutits upp utan sakta åker upp till toppen för att sen stå still där en stund, ae trodde i några sekunder att den hade gått sönder innan vi insåg att man skulle släppas ner också, det värsta som finns, skrek högst som vanligt då. 
 
var på kolmården också!! älskar djurpark. åkte linbanan och fastnade på alla dom högsta punkterna, blåste lite så den lilla korgen man satt i bara flög omkring. Mamma som är höjdrädd var la livrädd haha. 

RSS 2.0