Den vita jackan

ja men hallå 
 
!!!
 
Min snygga vita jacka kom idag!! Gick/skende (kissnödig) från tåget till shell för att hämta ut mitt paket, jag tänkte mig ett vanlig klädpaket i en ihoptejpad påse typ som jag kunde trycka ner i min väska och skynda mig hem. Fick en STOR skokartong?? så himla osmidigT. Men jackan satt perfa och mitt hår såg inte pissigt ut till den vita färgen. Nöjd och glad. Go och gla kexchokla
 
Jaha och nu sprack brallorna. Är la typ, jag vene, femte dr denim paret nu?? Sluta gå sönder. Sugigt matrial men är ju dom enda byxorna i hela världen som sitter bra. Blir att köpte ett par nya igen. Nån gång. Inte så att det gick hål mitt på stjärten som det gjorde på ett par andra dr denim jag HADE. ha ha ha, mitt på rumpan blev det ett jättestort hål, tur man va hemma och inte på stan eller nåt hehe. 
 
FETT att det redan är torsdag imorgon hörrni!! Nästan fredag
Hörs
 
 
Lama armar men brukar inte ta såna där pics okej???? 

Henke

 
Här har ni den finaste, snällaste, bästa, roligaste killen som finns. Som gillar att modella på bänkar i gamla Linköping, obs ej påtvingt av mig att han skulle sitta där medans jag tog kort obs obs. 
 
Har inget att göra idag, eller har ju jobbat om kom hem vid halv 6, men liksom SEN då?? Har äntligen (!) insett att livet inte är jobba och sova. Även om det suger lika mycket varje morgon när klockan ringer 5.28 och enda tanken är -när jag kommer hem ska jag sova- så finns det inget jag hellre vill än att GÖRA nåt efter 16.30. ÄLSKAR att det är ljust till 21. Idag går solen ner 21.15 enligt smhi, liksom?? har redan glömt när det var mörkt vid 15 och att träden är gröna känns bara helt normalt. Känns som den där vidriga vintern aldrig fanns. Det är snart sommar, och sju veckor kvar till min ledighet!! har aldrig uppskattat sommaren så mycket som jag kommer göra det här året, heR-re-guuD 
 
Annat som jag tycker om: Frapino på EH, glass på bosses, vandra i Linköping, grillat, julias och mina diskussioner på facebookchatten (vi vene vad sms e), min katt, helg, bieber, plusgrader,  M.M. orkade inte komma på mer nu!!! 
 
Halvtimme till morgan och ola conny då, HOW MUCH OLD IS THIS TREE, bajjjjj 
 
 
 

Det tog så lång tid att bli ung

 


1 maj


Igår var det Valborg, det var också ett år sen jag träffa Henke första gången!! Ledig idag, äter melonsallad och ser på skilda världar, hööörzz :)

haha förresten, jag tog bort min utväxt det var det jag gjorde med håret MIO, snabb på att svara på kommentarer hehe. 


RSS 2.0