Henke

 
Här har ni den finaste, snällaste, bästa, roligaste killen som finns. Som gillar att modella på bänkar i gamla Linköping, obs ej påtvingt av mig att han skulle sitta där medans jag tog kort obs obs. 
 
Har inget att göra idag, eller har ju jobbat om kom hem vid halv 6, men liksom SEN då?? Har äntligen (!) insett att livet inte är jobba och sova. Även om det suger lika mycket varje morgon när klockan ringer 5.28 och enda tanken är -när jag kommer hem ska jag sova- så finns det inget jag hellre vill än att GÖRA nåt efter 16.30. ÄLSKAR att det är ljust till 21. Idag går solen ner 21.15 enligt smhi, liksom?? har redan glömt när det var mörkt vid 15 och att träden är gröna känns bara helt normalt. Känns som den där vidriga vintern aldrig fanns. Det är snart sommar, och sju veckor kvar till min ledighet!! har aldrig uppskattat sommaren så mycket som jag kommer göra det här året, heR-re-guuD 
 
Annat som jag tycker om: Frapino på EH, glass på bosses, vandra i Linköping, grillat, julias och mina diskussioner på facebookchatten (vi vene vad sms e), min katt, helg, bieber, plusgrader,  M.M. orkade inte komma på mer nu!!! 
 
Halvtimme till morgan och ola conny då, HOW MUCH OLD IS THIS TREE, bajjjjj 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0