söndag

 
OKEJ måste berätta om min nya jacka. Var på stan med Julia i torsdags, hon har en assnygg kappa som är helt enkel och man ba ???? letat efter en men aldrig hittat nån jag ba typ VART HAR DU KÖPT DEN VI GÅR DIT? 
 
Bik bok tydligen, dom hade 30% på jackor så kände ba aa tjena säkert att en normal rak kappa finns kvar, frågade ändå, och tjejen på bikbok går till lagret och hämtar en i min storlek (!!!!!!) och ca 200 kronor billigare. Händer det ens??? Det fanns en kvar och den passa. Är typ fortfarande WAAAHHH över det, att ha en lite finare vinterjacka, tre dagar senare. 
 
I helgen har jag varit och sett hunger games med Henke och lillebror, har också parkerat i parkeringshus för första gången. Ja, jag har undvikit det i ca 1 år och 3 månader. Hehe. Men det gick ju jättebra!!! och filmen var bra med!! Mycket bra helg. Förutom att Jens åkte ut då. 
 
hörs. 
 
 
 

innan vi suddas ut

HallÅÅÅåå
 
Här bloggas det ju inte så ofta..10 dagar sen. Men nu e jag ju här jao. Kan göra en lista på vad jag gjort i veckan! okej!
 
Fikat 2 gånger
Gått på stan med Alexanda 1 gång
Jobbat 5 dagar
Ätit sushi med Sofia 1 gång
Köpt 3 tröjor
Ridit på en häst med Carro 1 gång
Spelat biljard med Henke 2 gånger
Lekt frisör 1 gång
Bakat 1 gång
Druckit julmust 3 gånger
Tittat på fotbollsmatch 1 gång
Stört mig på ''låten'' på fotbollen 1 gång
 
TYP. Då vet ni och har koll liksom. Lite bilder på det då
 
 
Var alltså hos Carro i norrköping i lördags och vi var en sväng hos hennes häst!!! Jag fick alltså låna ridbrallor och allt som en riktig hästtjej som jag aldrig blev jag när jag var liten. Fick inte börja ridskola för inga ridlektioner passade med mina föräldrars arbetstider SÅÅÅÅÅÅÅÅ jag fick ett...tvspel. HAHA, alltså, ett tvspel där man skötte om hästen och red och sådär. Det är väl ungefär samma sak?
 
VI HÖRS
 
 

23 dagar till december

Vill ni veta nåt gott?? GRANATÄPPLE OCH LITE VANILJYOUGURT!! guwd låt mig göra postivt/negtivt om det.
 
Positivt: det är GOTT.
Negativt: Det skvätter överallt när man ska gröpa granatäpplet,
läste att man skulle knacka på skalet så kärnorna hoppa ur men det skvätte jö ändå. 
 
Det är 23 dagar kvar till december nu!!!!! Låt julmånaden börja bara, vi kan hoppa november, eller ok, pappa kan få fylla år men annars behövs inte november . (Men vi kanske inte behöver prata om att jag skapade en lista på spotify som heter JUL!!!! den 20 oktober, jag kanske lyssnar på den nu med, KANSKE....) älskar julen, men min 22åriga vän älskar nog julen lite mer än mig för hon kan inte sova ordentligt dagen innan julafton för hon är så övertaggad. Hahaha söt hon e. 
 
Har varit på övervåningen på ''jobbet'' (vägrar kalla det p-ordet!!!)  två dagar och jöbbat nu och vad mycket fint det finns där!!! Massor fina julsaker och asfina stora koppar och filtar och lådor att lägga julklappar i och MASSOR grejer!  Det är på Åhlens jag är förresten om jag inte skrivit det
 
HÖRS FRÄNDS

ett inlägg om nästan bara hår

Tjena
 
KALLA MIG UPP-PACKAREN!!! 
 
Har börjat på mitt ''jobb'' nu, tycker det är kul osv, trivs!! Packar mest upp saker. Hade kalajs partey i helgen med lite släkt, det var också kul!! Har äntligen fått en frisörtid, om TRE veckor.. Men har vårdat mitt hår idag med alla nashi produkter (<3<3<3) jag fått så nu är det leeeent. 
 
Kommer ihåg i skolan när vi hade *egen hårvård* och man inte litade på sina klasskompisar och hellre hade en utväxt på 2 dm istället för att låta nån slinga det, he he. Sen slingade jag det i hätta en gång och sen gick det utför....grön ton....trasigt hår....försöka färga bort det gröna och får resultat mossgrönt....tvungen att bli kopparbrun typ... som blir urtvättat guld orange......LOL, och jag kan inte förstå att jag var tvungen att *exprimentera* med mitt hår i TREAN................Hade alltså en tillfällig hårfärg jag aldrig haft och aldrig kommer ha igen på både bal och student. Skulle vart blond, en viktig sak jag ska ångra hela mitt liv. ehhh lol2.
 
Men nu är det tillbaka!! blond med 2 dm utväxt och snart lika långt som innan jag klippte axelkort. 
 
OK. Dååååååå vet ni. 
 
Nä nu kan jag inte blogga mer för ska skala pomelo och skära granatäpple. HÖRS DÅ
 
 
 

RSS 2.0