jag är vuxen

Hejhej!!!
 
Igår blev jag 20 år, ingen tonåring längre, så himla vuxen!!!  Åt sushi till lunch och köpte tårtgrejer och gjorde världens snyggaste tårta, god vad det med, passionsfrukthallongegga och vaniljgegga. Så kul och pilla med sugerpaste, prova det om ni gillar att baka och så!! Bild finns på min instagram (försöker få fler följare....)
 
Fick så himla himla himla fina presenter alltså, bland annat nashi produkter, åka till frisören och fixa min hårfärg, världens skönaste mjukisdress och henke gav mig HÅKAN HELLSTRÖM BILJETTER!! ahhhhh bezta presenterna och dag.
 
 
Sista dagen på larveriet på af idag, SING HALLELUJAHHHHH <-- länk!!! satte igång den och dansade ut från norrgården, helt galen...Börjar praktik på måndag och det ska bli askul, förresten, ingen som undrar varför jag inte bloggade mer om högskoleprovet? inte? nä men dåså då slipper jag skriva om det. Fast!! måste berätta om den sjukt seriösa leggkontrollen, hahaha, *kontrollanten* (som hade två pippitoffsar fast inte flätor fast dom stog rätt ut) kollade varje person ca 2 min. På kortet, på pappret, jämförde fler gånger, stirrade, kollade bilden, stirrade i ögonen på personen för att verkligen se att det var den personen på bilden. Man ba KOM IGEEEEEN, sådär noga kollar dom inte ens på en flygplats. 
 
Hörs då!!
med VUXNA hälsningar, emma

Kommentarer
Postat av: Medina

Men åhhhhhh! Vill med se Håkan:(((

Svar: Jaaa!! Bästa
emmayngve.blogg.se

2013-10-31 @ 19:48:56
URL: http://medinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0