nej jag vill inte bli lantbrevbärare

Var och kvällsfikade med Madde idag, tänkte prova nya espresso house som öppnat på rese men dom stängde visst tidigt?? Så fick bli gamla vanliga på trädgårdstorget om nån undrade över det och så...........
 
Pratade ihjäl och bläddrade i ikea katalog, haha. NÅGON ska ju snart börja handla till en lägis i linköping!!! okej den någon är inte jag..det är Madde. Men jag ska med och hjälpa till!! älskar ikea. inredning. möbler. lägenheter. hus. ALLT SÅNT.
 
Utbildningar jag möjligen skulle vilja gå när jag blivit många år äldre än vad jag är nu (OBS!!!! födelsedag om ca 2 veckor!!!) : inredningsarkitekt och fastighetsmäklare.
Båda kanske så kan jag bli en inredningsarkitektsmäklare. JA 
 
Men enligt testet vi gjorde på *rälsen* skulle jag bli typ lantbrevbärare eller hovmästare. ''Stämde det in på dig?????'' man ba aa jag drömmer om att bli lantbrevbärare, åka moppe längs åkrarna....fridfullt..... för att hitta ett litet hus att lämna ett brev till sen åka 2 mil till nästa hus. Nä vet ni vad. Jag vill jobba på EH eller i butik tack och adjö.
 
Kolla vad fin höst det är när jag går hem, mmmm.Tycker egentligen såna här bilder på bloggar är aströkiga, MEN ÄNNU TRÅKIGARE UTAN BILD ALLS. 
 
 herå hörs
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0