Those Christmas lights

ASSÅÅÅÅ HEJ!!!!
 
Antal inlägg jag skrivit på en vecka: 0
..
 
Men nu är jag här! är så himla mätt för åt lasagne förut, dör vad gott det är. MMmmmMMmmMMm... Idag hade jag ingen mat med mig till ''rälsen'' (orkar inte ens prata om att det är en *aktivitet* jag är skickad till från af) och min mage kurrade hela eftermiddagen. SSSSKOJ. 
 
Längtar så dant till jul!!! Tänkte jag skulle lyssna på julmusik. Väljer christmas lights av coldplay och får världens flashback typ!!! Kväll i december på kontoret på transportstyrelsen, när vi fortfarande satt 6 stycken i samma rum, klockan blir ca 16, det är mörk ute och det börjar snöa helt sjukt mycket, vi släckte ner hela kontoret satte på christmas light och satte oss och titta ut. OCH DET VAR SÅ MYSIGT. Saknar mitt jobb, eller nja, jag saknar mina jobbarkompisar. Hade så himla bra jobbarkompisar?? Har man ens så bra? 
 
 
Hade så himla bra kontor på första våningen. Carro som är världens tröttaste på morgonen och knappt hälsa när hon kom in i rummet hahaha men sen vakna hon till och var bezta, melvin som alltid skulle låta telefonen ringa i typ 20-25 sekunder (man måste svara innan det gått 30 om jag kommer ihåg rätt annars kopplas den som ringer bort) och han hade jobbig ringsignal, jesper som satt och garva högt åt podcasts han lyssnade på, emelie som alltid hade en karta tuttifruttigodis i väskan som man fick ta när man ville hehe och anton som hela tiden diskuterade saker med melvin tills han blev irriterad, eviga diskussionen var iphone/android.
 
Knäppisar som jag tyckte så mycket om. Eller tycker? eller vad säger man? Jättelängsen jag träffade dom nu... 
 
Ikväll är det hela sverige bakar och imorgon är det fredag och idol!! HÖRS
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det var en himla rolig tid på nedervåningen, det saknas!

2013-10-19 @ 16:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0