white&gold

 
 
Tycker typ inte det finns något fräschare (fräshare?) än vita naglar? ''ringarna'' är från prislappen som satt på angelica blick shortsen, hehe. Fint tyckte jag!!
 
nu ska jag typ dricka smultrondricka rätt ur förpackningen och sova. 
Valborg imorgon! Julia blir 20! Tredje valborgen sen jag träffa henke! Det ska rengna! lol!
Alltså vad betyder ens ''regnskur'' om det ska vara det mellan 16-21 ska det dropa lite då och då eller vad.
Vi ska ju grilla?? Har ej tid med regn, hörs!!! 

FLOWERS

bikini / hm 
 
HÄR ÄR DEN!!
Min outfit dom senaste dagarna eftersom det har varit SOMMAR? eller är? ska väl vara fint imorgon också. Iallafall! hur fin är inte den här blommiga bikinin? Har nästa bara haft svarta dom senaste åren så kul med lite färg, lol. 
 
Påtal om färg så beställde jag kostymbrallorna sen iallafall, hoppas dom kommer imorgon eller onsdag, och att dom passar, hehe.
 
hörs dååå

 

 
 
 
 

 
 

Sista delen

 
Började med att gå och slänga pengar i fontana di trevi, det måste man göra så man kommer tillbaka!! Var jättefint väder och fullt med folk, satt där och tittade oss omkring. Försökte läsa kartan för att komma till Via Condotti som är gatan där alla dyra märkesbutiker ligger. Det var inte alls långt ifrån och längst ner på gatan låg spanska trappan!!
 
 
Satte oss på trappan och åt italiensk glass, mmmmmmmmmmm, rann över hela händerna, haha, god var den. Så vi satt och hetsåt och tittade på folk som är ca bästa sysselsättningen i världen, efter vi varit där letade vi vidare efter Pantheon som är ett gammalt tempel, mitt emot fanns en (av en miljon??) fontän som vi vilade på. Efter ett varv i pantheon åt vi fruktsallad i solen.
 
 
Trodde att bara två heldagar i Rom skulle bli alldeles för lite för att hinna se allt och gå in i vatikanen, colosseum och forum romanum, MEN vi hade ca en halv dag kvar när vi varit vid pantheon så vi gick bort till colosseum och forum romanun för att köpa biljetter så vi kunde gå in och kolla, kul att vi hann se båda!! Var döhungriga innan vi gick in på colosseum så gick till närmsta ''kioskvagn'' och köpte världens godaste panini (??) med salami och mozarella. DOG TYP!!!! Dreglar när jag tänker på den. 
 
 
På kvällen gick vi tillbaka till området runt fontänen, mysigaste gatorna och fullt med restauranger, åt pizza med alla skaldjur som finns och sen gick vi och köpte den godaste glassen jag ätit i hela mitt liv. Passionsfruktglass som smaka så mycket passionsfrukt att man undrade om det ens var sant, dog verkligen, bosses ligger efter här hehe. 
 
 
Det var vad vi hittade på i Rom lite kort sammanfattat med några bilder, dag 4 var bara resedag då vi åkte från hotellet redan 9.30 på morgonen. Det går helt klart att göra Rom på två dagar om man är två personer!! Rom är så så så FINT, rekomenderar alla att åka dit nån gång i sitt liv!! så mycket gamla byggnader och fontäner och statyer och gamla gator överallt,  och som sagt, slängde ju mynt i fontänen så nån gång åker jag dit igen!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANGELICA BLICK

 
 
Klockan 9 möttes jag och Alexandra på trädgårstorget, köpte frukost för att sen köa till Angelica Blicks kollektion. Fick goodiebag, Angelica klippte snöret och alla sprang typ som vilddjur för att få det man ville ha, det var verkligen FÖRSTEN FRAM!!!! AKTA!!!! Allt tog slut på ca 2 minuter kändes det som, haha. 
 
Pratade och tog kort (bild finns på instagram hehe) och shoppade shortsen och armbandet, älskar mönstret och det roséguldiga!!!! Skulle lätt tagit skorna om jag var en klackistjej. Sitter och fuderar på dom röd/oranga kostymbrallorna (som fortfarande finns kvar på hemsidan!!!) tror jag vill ha dom med??? 
 
hörs!!
 
 
 
 
 
 
 

-

 
Dag två gick vi vilse, hade världens värdelösaste karta? inte en enda gata som vi gick på fanns med. Men innan vi tappa bort oss hittade vi något stort typ palats med fina skulpturer över hela väggarna och sen hamnade vi något väldigt off område där det typ inte var en enda person, trodde vi var påväg mot fontana di trevi men helt från ingenstans står vi på en stor bro och åt vänster ser vi vatikanen. Jaha??? Gled in där på en guidad rundtur och fick gå om hela långa kön. Fett!!
 
Sen skulle vi tillbaka till hotellet, på något sätt, med en karta som knappt hade gator. Men fram kom vi, bytte kläder och bad om en karta i receptionen, hur lätt som helst tog vi oss ner till världens finaste fontän. Åt pasta runt hörnet och smakade limoncello. 
 
 
Innan vi gick hem så armbågade vi oss genom alla som ''delade ut rosor'' på 10 meter var man tvungen att tacka nej till 10 stycken. ''I give you!!!!'' sa alla med sitt bredaste leende men man vet ju att man inte får den utan att betala när man väl tagit den. Hittade en ascool kille som satt och sprayade fram såna här bilder. Fattar inte hur det gick till, den vänstra bilder tog väl 10-15 minuter för honom att göra. Fett att se på när han gjorde dom!!
 
Dag 3 imorgon!
 
 
 
 
 
 

15.51

BrillZ / Gina tricot 

Bakom mina solglasögon kan jag va mig sjäääälv... Skoja vågar ju knappt ha på mig dom, vet inte vad det är?? Alla har ju brillor om det är soligt, ja förutom jag då som kisar järnet eller till och med blundar för jag inte ser nåt, lol. 2014 är året jag ska ha på mig brillor. 

Har typ bara på mig när jag kör bil MEN har kommit på en grej jag gör varje gång, när jag närmar mig ställen man kör sakta och det rör sig folk på tar jag av dom??? Åhh men stop paus. Varför så larvig. 

Iallafall!! Ska skriva Italien del/dag 2 snart. Hörs 

Del 1

 
 
 
Måndag eftermiddag landade vi på Fiumicino flygplats och satte oss på leonardo express in mot rom, (haha ''express'' åkte max 50 km/h och så stog vi still i ca en timme men dääää) Hittade till vårat asfina hotell relativt snabbt, lämnade väskor och gick sen med karta och kamera rakt ner mot colosseum!!
 
Gick några varv där och utanför murarna till forum romanun, sen var det typ natt, så gick och åt bruchetta och pizza på uteservering, svalde typ maten utan att tugga pga döhungrig, bara ätit en fralla och kaka på hela dagen, haha. 
 
Det var dag 1! eller mer kväll 1, del två imorgon
hörs!!

23.03
HALLÅ
Var snart en vecka sen jag var i ITALIA, inlägg är på g jag lovar, brb!!! 

GHD

 
Hallååååååå 
 
Jag har blivit med ghd-tång. Mitt liv är, typ.. komplett? Undrar verkligen (HAHA nej) hur MÅNGA plattänger jag haft i mitt liv, minns iallafall min första, den var vit och hette princess. Alltså märket hette princess, jag döpte den inte. Skulle kunnat gjort ioförsig?? 
 
När började man ens platta håret?? En gammal kompis mamma sa alltid att ett av mina *kännetecken*, eller nåt, var mina UTÅTSTÅENDE krull jag hade i ''bebishåret''. 
 
LOL?????
 
Efter det fick jag väl panik och plattade mitt ostyriga bebishår hela dagarna, närå. jorå. näråååå. herååå
hörs
 
 
 
 
 

kjol

Jag har köpt en kjol! En söt, blå, halvlång, fin kjol från bik bok. Har tänk att gå runt i den i italien om några veckor, kan typ inte ens förstå att jag ska dit, ska bli så himla kul!!! Har inte ens varit på Arlanda, har alltid flugit från Norrköpings lilla flygplats. Blir väldig skillnad för mig då Norrköping har en gate och en liten liten taxfree och ett cafe typ. Blir kul att ha något mer att göra än att äta chips och dricka cola som jag alltid gör i Norrköping när man väntar på att få gå på planet, haha. 
 
vi hörs!
 
 
 
 

RSS 2.0