Fastna i kassalådan

Hemma från jobbet nu och ska äta fredagstacos nu som om det inte finns någon morgondag!!! Älskar tacos och är redan nöjd över matlådan jag ska ha med mig imorgon, lol. 


Snyggt jag stoppade i tröjan asså, ser mer ut som den fastnat än att det ska vara så? Sen råka jag kapa av alla mina fingrar idag (:////) fastna i kassalådan. NÄÄ. Har kenza och Benjamin dansat än? Ja jag tycker det är roligt att Benjamin sagt typ att han "legat lågt i media ett par år". När han är så ung, hehe. 

Hörs

Top model

HEY BABES!!! /Jonas Hallberg 

Undrar jättemycket varför han alltid har shorts på sig? Sen han killen som är helt hysterisk glad och ba pratar om att det kommer bli "nuts" "macadamian nuts" ok det där m ordet vet jag inte ens vad han säger men det låter ju sådär eller , vad betyder macadamian ens? 

Förresten gillar jag Caroline för hon är en Victoria secret modell... Ja jag skulle med vilja vara en Victoria secret modell.... Med gud heter hon ens caroline? Dommaren? Jurymedlemmen 


Ni minns runt jul/nyår när typ ALLA förlovade sig? Kan inte bara vart på min fb vartannat inlägg handlade om förlovning, känns som många i FLÖDET är gravida med? Herregud sluta stressa mig, jag bor ju fortfarande hemma i mitt rum?!! 

Näe, godnatt! 
Om mina skor

Hade så skön statistik igår så blir typ stressad av att jag måste skriva nånting?? 

Har på mig mina lovers (nike alltså) och kände att jag nästan döda iallafall misshandla dom när jag gick till tåget? Började självklart regna när jag var halvvägs, det gör det ca varje gång jag ska åka tåg till jobbet, och där gick jag men mina älskade vita skor och övervägde att ta av mig dom och gå på strumporna för inte nån regn gegga skulle komma på dom. 

Men dom klara sig bra!! Får väl typ putsa dom när jag kommer hem ikväll. 

Vill så gärna att dom ska va kritvita för alltid? Alltid när jag köpt converse har jag velat rulla runt dom i gegga/sandlådor för att få den SKITIGA LOOKEN, men tänka sig, även jag blev vuxen (så vuxet att vilja ha rena skor eller va) 


Hörs rå onsdag

Alltså, kalla mig streetstylefotografen!! igår gjorde jag en ny grej, hjälpte ascoola emma watson att ta bilder till sin blogg, gå in och kolla på ewatson.se vettja!!! Jag var ju duktig på det där. Va ute i min tunna vita jacka igår (ja jag kanske hade tjocka tröjor under och halsduk) men ändå??? Svettades ju typ när jag gick hem från tåget. Har ju knappt en grämatta ute heller, det är mer en snödroppsmatta, vår alltså. 
 
Nytt pll avsnitt har kommit ut så vi HÖRS

klappar och slag

Här sitter jag och bloggar. TRODDE NI INTE VA??
 
Men gud nej vad jag kände mig som den 10-11-12-åriga skumma tjejen på stationen förra veckan. Hon stog på ''mjölbysidan'' och skrek nåt i stil med ''NI HAR FEM MINUTER PÅ ER ATT KOMMA ÖVER PÅ ANDRA SIDAN!!!! hinner ni?? SKULLE INTE TRO DET!! MOHAHAHA!!!!'' typ som hon var ond? ondskan. ondskan i röd jacka. Jag blev lite rädd och trodde det var nån psykopattant som stog och härja typ, men det var det ju inte. 
 
Näe, men vad grejer det händer nu för tiden, några exempel på det: Dessie har äntligen (!!!!) fött ''lille T''. Jag har suttit och väntat på det här så himla länge? Läser hennes blogg hela tiden och är typ besatt.
 
Sen har jag uppdaterat min iphone, det var ju ändå på tiden, vet ej om jag är rädd för förändringar, LOL (denna tvångstanke att lol måste va med är ej hälsosam), eller om jag bara är seg. Jag gissar på nummer två, seg alltså. Påtal om hälsosam såg jag på aftonbladet att iOs 8 ''har ställt in siktet på fitnessindustrin'' och att man kommer ha en förinställd app som heter ''healthbook'' den ska tydligen bland annat kunna läsa av ditt blodtryck, ja om man har nåt som heter iWatch som är en smartklocka med sensorer, som inte finns än. HAHA, alltså, stopp och belägg annars får du skägg säger jag då. 
 
Björn var ju tillbaka i taket i mellostudion också, såg dock bara när han åkte runt i taket i svarta kläder och missade helt när han tydligen tog Nour på brösten. Det e ju skandal. Länk
 
och så fyller min mamma år idag!!!
HÖRS
 
 
 
 
 
 
 

hjärta

 
Mina trogna fans...jag är ledsen, för min usla uppdatering, när ska en lära sig att en blogg ska man blogga i. ehhhh. 
 
Vill iallafall välkomma min nya läsare (HEJ ÅSA!!!!). Och tänkte att alla hjärtans dag (jaja den är inte över för än man sovit)  är en bra dag att uppdatera på, chefen sa att vi skulle ha allahjärtansdag-outfit idag, jag gick ju typ all in och målade ett hjärta på nageln och hade röd tröja. Så himla mycket kärlek i den outfitten så hälften vore ju nog alltså. 
 
Sen senast har jag ätit så himla mycket god mat. Åt den godaste köttbiten jag nånsin ätit förra fredagen på texas longhorn och sjukt goda räkor förra torsdagen och igår var henke och jag och åt PAUS, asså ingen kan säga emot att det är typ det bästa norrköping har att erbjuda. Hade förresten förträngt att det tar ca ett dygn att åka till norrköping med tåget? så fett långt bort. kan fortfarande inte förstå hur jag orkade åka dit halv sju på morgonen fem dagar i veckan i åtta månader?? är typ fascinerad av mig själv. Nej det lät ju inte alls konstigt. 
 
Har även bokat en resa till....... ROOOOOOOOOOOM!!!!! 
Firade det med att äta refresh, ni vet godiset man köpte på macken i högstadiet för 50 öre styck. När försvann 50 öringarna förresten? tänk vad en fick uppleva på högstadiet som dagens tonåringar inte får, gå till macken på rasten med en femma och få tio refresh. ja gu va di missar nu för tin. 
 
vi hörs!!! 
ja, inom några dagar, inte veckor, herå 
 
 

RSS 2.0