juni

 
HALLÖJJJJ
 
Där sitter jag helt casual och vilar min haka på handen!!! eller?? Vet ni eller, jag har gått och trott att jag hittat en perfekt orangeröd klänning. Gått och tänkt på den i flera veckor. Provade den idag. NEJ??? SÅ besviken så jag vet ej hur jag ska återhämta mig ens. 
 
Får väl gå på jakt och hitta en annan i den färgen. Nu ska jag berätta om några *hÄnDeLsEr* senaste tiden
 
1. I fredags var jag med Becca på texas longhorn (OMG) det finns ej bättre kött i stan??? Var så himla mätt efter den men vi tog efterrätt ändå, en asgod brownie med valnötter och vaniljglass. Var la mätt resten av helgen ungefär. 
 
2. Sen har jag gjort något ingen trodde om mig. Jag har...............................b(v)adat i BOREN. Jag hatar sjöar? Går endast i vättern i varamon. Ville mest bevisa för henke att jag kunde så jag sprang i. Vet ej om det var ett tillfälligt, typ, infall eller om jag kommer gå i igen??? 
 
3. Gick runt ån med Alexandra igår, badade i svett men sen när vi skulle ha picknick så var det moln *:)* satt på en gräsmatta med jordgubbar, dyra mögelostar, champagne, korvar från hela världen, kex och 100% mörk choklad..... Hahaha nej. Eller jo vi köpte jordgubbar, ostkuber från den där kossan ni vet, sen valde vi faktiskt mellan korvar från hela världen, i påläggshyllan, fanns liksom ''chorizo spansk'' ''grekisk'' ''dansk'' ''italiensk''. Jag kommer inte ens ihåg vad vi tog. lol.
 
4. Var i stockholm förr förra veckan med julia!!! Blev en ovanligt kort dag där?? Kanske för vi åkte buss i 6 timmar. HAHA? Handlade iallfall saker och åt sovlaki mmmm. 
 
Har jobbat idag och ångestdrömde att jag skulle komma försent, så har varit trött hela dagen så fattar inte varför jag fortfarande är vaken, herå. 
 
 
 
 

RSS 2.0