21.44

Alltså jag röstar så fett mycket JA på blommönstrade kläder. Hur mycket fint finns det inte?? Nästan så jag måste sätta lite stopp på mig själv snart. Beställde en jättefin blommig (vad annars) bikini som jag fick igår, alltså åh vad fin. Kanske bloggar den senare. 
 
har varit med alexandra idag och ätit frozen yogurt, sushi och så gjorde vi en grön smoothie i glasbuk (var ju tvungna att diska ur varsin tacosåsburk och ta bort ettiketterna och sätta ett vitt snöre som rosett runt)  nu ser jag på lol och väntar på att henke ska komma hem från NY. 
 
godnatt 
 
 
 

15.48

 
 
Tycker det är så kul att sätta ihop såna här bilder (FÖLJ MIN INSTAGRAM!! det blir kul). HEJ förresten, idag är jag ledig, ser på livet enligt rosa och äter yogurt. typ. Egentligen har jag ju inget att blogga ville mest säga att alla ska följa min instagram......lol. Nästan lite för många punkter där eller? typ som 40+arna skrev på fb förr, känns ju verkligen som dom lugnat ner sig med punkterna i statusarna?  Nån som aldrig kommer lugna ner sig är ju jag och mina frågetecken iallafall. 
 
Förresten, gud vad det är fashion att dricka juice och smoothie ur en glasburk??? En riktigt burk ska det vara med lock som man skruvat loss och sen helst ett randigt sugrör att dricka ur, kanske nåt gräs eller en citron som hänger på kanten, och det jag undrar mest med det här burkdrickandet är ju att det verkar som vinglasets tider är över? Slipper man se folk som dricker frukostjuicen ur VINGLAS? Har typ alltid retat mig på det. Heja glasburkarna!! 
 
hörs
 
 

21.28

Har hänt många tunga tråkigheter i mitt liv senaste månaden, alltså ingen lust att skriva i blogg. Vila i frid morfar. Livet är så himla orättvist. 
 
Men mycket möjligt att jag börjar blogga lite snart igen, har väl ett litet blogghjärta ändå eftersom den här bloggyn är över 5 år. Var iallafall och testade nya frozen yogurten ''BAREN'' (alltså nej kan man ens säga så) idag med julia, fanns sjuuuuuukt god mango och jordgubbsyogurt. Dreglar typ när jag tänker på det. Längtar så mycket till sommaren så börjar ju nästan att gråta. Tips från coachen är att köpa Hawaiian tropic after sun body butter ''exotic coconut'' alltså den luktar SÅ gott. En ljusgrön burk är det. Man bara ser framför sig hur man legat och solat hela dagen på typ älskade kreta, duschat och sen smörjt in sig men den här goda smörjen och sitter på balkongen och njuter.
 
Påtal om resor så är det bara några veckor kvar till italien (WAAA!!!!), är visst 20 + där då så dags att smörja in sig i brun utan sol typ???? Nej jag vågar inte. ser framför mig hur jag blir fläckig så det ser ut som jag rullat mig i lera. lol.
 
vi hörs. 
 
 
 
 

0 semlor

Hallåååå!!

Hur många semlor har ni ätit idag då? Själv har jag ätit 0. För 1 jag hatar mandelmassa 2 jag klarar inte av den kompakta vetebullen som smakar ingenting? Vem kom ens på att ta en kompakt bulle lägga en klick snuskig mandelmassa och sen ösa på med grädde som om det inte fanns någon morgondag. Nej. Jag kan bara äta winerbrödsemla med vaniljkräm. Och då är det ju knappt en semla längre. 

Igår fick jag förresten äntligen (!!!!!) hem min tröja, ha inte bråttom om ni beställer från modekungen för det tog över två veckor att få hem den. Men iallafall!! Tröjan är ascool med rymdmönster. Ska visa!! Sen!! 

Alltså nej,  får psykbryt på min telefon. Den snurrar skärmen åt sidan hela tiden och så kommer det upp en text "ångra text" typ hela hela hela tiden, vill den inte att jag ska blogga eller vad är det om???

Vi hörs imorgon eller på torsdag
Godnatt. 
RSS 2.0