21.28

Har hänt många tunga tråkigheter i mitt liv senaste månaden, alltså ingen lust att skriva i blogg. Vila i frid morfar. Livet är så himla orättvist. 
 
Men mycket möjligt att jag börjar blogga lite snart igen, har väl ett litet blogghjärta ändå eftersom den här bloggyn är över 5 år. Var iallafall och testade nya frozen yogurten ''BAREN'' (alltså nej kan man ens säga så) idag med julia, fanns sjuuuuuukt god mango och jordgubbsyogurt. Dreglar typ när jag tänker på det. Längtar så mycket till sommaren så börjar ju nästan att gråta. Tips från coachen är att köpa Hawaiian tropic after sun body butter ''exotic coconut'' alltså den luktar SÅ gott. En ljusgrön burk är det. Man bara ser framför sig hur man legat och solat hela dagen på typ älskade kreta, duschat och sen smörjt in sig men den här goda smörjen och sitter på balkongen och njuter.
 
Påtal om resor så är det bara några veckor kvar till italien (WAAA!!!!), är visst 20 + där då så dags att smörja in sig i brun utan sol typ???? Nej jag vågar inte. ser framför mig hur jag blir fläckig så det ser ut som jag rullat mig i lera. lol.
 
vi hörs. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0