shoes

 
Som jag sa igår jag har ju köpt nya dojjor!!  Ville egentligen ha dom till dom röda byxorna från angelica blick meeeen jag insåg ca två dagar innan ''öppet köp tiden'' gick ut att näe dom är faktiskt för stora.. Men som hon på bik bok sa tråkigt att dom inte passade men nu blir någon annan glad!! EXAKT MIN TANKE, hehe. 
 
Imorgon fredag!!!! 
 

bik bok

 
HEJ. Sitter och väntar på korvgryta, typ bästa maten jag vet!! Man tar potatis, falukorv, frysta grönsaker, buljong och vatten och kokar det. Äter till jag får ont i magen.
 
Finns förresten en tävling på devotes sida i samarbete med bikbok, man kan vinna ett presentkort på 1000 kronor??? vill så gärna vinna?? åh låt mig ha tur. Påtal om devote, har velat ha min blogg där istället jättelänge men fixar det aldrig, dags att klippa navelsträngen med blogg.se efter över fem år och äventyra vidare lite. eh. 
 
Var förresten på stan och svepte chailatte med alexandra förut, hela koppen i en klunk typ. Värt. För kallt idag? Vad hände. Ville ju inviga mina nya dojjor jag köpte igår, dom ska jag visa i nästa inlägg, hörs då. 
 
 
 

-

 
Fredag och jag känner mig typ såhär cool, mina planer är att tvätta håret, äta grillat, må bra.
NIRÅ? 
 
 
 
 

Valborg

 
Valborg betyder ju typ regn och kallt MEN!! Igår kunde vi vara ute och grilla och slapp allt det där, till och med SOLEN tittade fram en liten sväng. Så himla fett. Åt kött och majskolV och hade en riktigt rolig valborg i alexandra och rasmus lägis!! 
 
HÖRS
 

RSS 2.0