23.08

Orkar inte vänta på den fjärde kommentaren? Jag vill blogga ändå. Till exempel vill jag blogga en bild på mig själv ifall ni glömt hur jag ser ut:

Är verkligen 2 cool 4 allt på den här bilden?  Sitter där och ba peace, avslappnad, samtidigt som jag har en nyklämd finne vid brynet som är lite rödsvullen och öm. 

Henke och jag drog en BÖRGARE igår på Texas Longhorn. Älskar deras mat men jag undrar varför dom tar betalt för vatten? Jag fick betala 4 kronor?? Mvh Ove Sundberg. 

Nej men? Liksom kranvatten, det var inte is eller citron i bara vanligt vatten i ett glas. Fy Fabian alltså!!! 

Mvh Emma 

love is a verb

I'M BACK IN THE BUILDING!!!
 
igen
 
Jag var på rhodos för ca två veckor sen med mamma, vi båda älskar att vara på dom grekiska öarna och vi hade det såååå bra. Kan ta mitt pick och pack (vad e det ens för uttryck??? vad betyder ''pick''??) och flytta dit typ.
 
Jag vill kräkas ca varje gång jag går in i badrummen PGA DEN HIMLA HINKEN, men, ändå så gör det inget? Jag står ut. Ni som känner mig vet att jag kan hosta och nästan kräkas bara om jag tänker på nåt jag tycker är äckligt..... friskt. 
 
Hittade en asgod dricka på rhodos, kolsyrad passionsfruktjuice typ. Ok det lät väl sådär, men den var verkligen MMMM och en choklad med bananfyllning. Svar JA jag köpte hela lagret på vårat supermarket och tog med hem (det är även svar ja på att jag redan ätit upp alla....) 
 
 
Är inte grekisk skrift fett fint? Ska jag tatuera mig nångång ska det lätt vara på grekiska. Är min kärlek till det här landet hälsosam ens? 
 
Jag vill så himla gärna veta vilka FYRA (fet statistik ändå) det är som är inne här vareeenda dag? träd fram. Tycker lite synd om er? jag hatar iallfall att gå in på bloggar som aldrig uppdateras. Hehe. Vägrar uppdatera igen för än alla fyra har skrivit en kommentar. Det är mitt enda krav. Sen kommer mer inlägg. 
 
Herå 
 

RSS 2.0