senaste

 
Dom fina blommorna har jag fått av Henke, älskar att ha blommor i mitt rum, helst skulle jag alltid ha hela rummet fullt. Tshirten är från Bikbok och den vill jag gå runt i  tillsammans med jeansshorts och sommar. Och så en 19 kronors pizza från city gross.  
 
MVH

adidas mexkumerex

bilder från adidas.se
 
Jag tycker det här är sååå fint det heter mexkumerex, vill ha både tights och tröja på mig samtidigt. Har öppnat en ny butik i stan förresten, 7th Avenue, som har massor snyggt från bland annat adidas. Kan jag få jobba hos er???
 
MVH
 
 

det finns en första plats som inte går att nå

 
 

You'll be a bitch because you can

 
 
Etta halka och lägga sig på rygg på marken idag!!!
 
Fikade med Mican efter jobbet, vi orkade ta oss så långt som till espresso house på rese, vf gå längre än vad som behövs för en chailatte???? På vägen hem var det så himla snorhalt så jag ramla två gånger, hahaha..
 
Påtal om absolut ingenting som har med det jag skrev över att göra så hittade en bild som verkligen beskriver mig, det står ''Getting angry at people when hear them breathing, or eating is called 'Misophonia', which is an actual brain disorder'' HAHA hur många trodde jag skulle skriva en larvig quote när ni läste första orden räck upp en hand??
 
Iallfall så beskriver den där meningen mig så bra. Så många gånger som jag vrålat ''KAN DU SLUTA TUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' och ''MÅSTE MAN LÅTA NÄR MAN ÄTER??????? INGEN ANNAN GÖR DET'' till min stackars pappa. Ni vet ljudet när nån rensar tänderna eller vad det är dom gör med tänderna och låter SKITjOBBIGT? En sån person satt bredvid mig påväg till jobbet, bussresa på 10 min och jag satt och knöt min hand för att försöka hantera min ilska? När jag jobbade i Norrköping satte sig en bredvid mig och åt tuggummi *:)* med öppen mun *:)* 30 min tåg halv 7 på morgonen. Hade glömt hörlurar båda gångerna. 
 
Livet.
 
MVH
 
 
 
 
 

RSS 2.0