2014

 
Ska jag skriva om 2014? jag röstar iallafall JA!!!
 
Så, nyårslöften och sånt där är inget för mig, fast är det ens nåt för någon??? finns det seriösa nyårslöftare? Isåfall gissar jag på såna som i låg och mellanstadiet var helt inne på ''godislöftet'', det är dom som hänger på låset till gymmet 1 januari nu i vuxen ålder och skriver på valfritt socialt medie att dom minsann inte har någon ångest efter nyårsfesten och new year new me!!!!
 
Älskar dock att säga NYTT ÅR NYTT HÅR?? haha känner mig så kul då? mvh torr. 
 
Det jag ville kom fram till innan jag tappade bort mig i det där är att jag inte hade nyårslöfte till 2014 MEN jag ville att min ''grej'' skulle bli resor, till andra länder. 
 
Jag tycker jag lyckades så himla bra med det, jag besökte Italien, Cypern, Danmark och Rhodos. 
 
Italien resan som jag väntat på sen jag var liten (när en var besatt av When in Rome med olsen tvillingarna) började på arlanda med att vi knappt kom igenom säkerhetskontrollen (egen historia) , följt av att nästan behöva byta flygavgång (?), gå vilse i Rom och se så mycket fina byggnader, min favorit var nog ändå colosseum och fontani di trevi (fett orginell) vi åt massor god mat och glass och hade det fint. 
 
I julklapp fick jag en biljett till John Mayer av Henke, som var så så så fint och bra. Tyckte att det var ett pErFeKt tillfälle att boka en ny resa från arlanda när vi ändå var i Stockolm och sommarschemat på jobbet inte börjat än. Cypern landade vi på kvällen efter och solade, badade, drack iste, åt tzatziki och hade det så skönt i solen!! 
 
I juli tog jag tåget med min familj till Köpenhamn över helge!! Åt på jensens, såklart och gick på ströget, tivoli, nyhamn, slottet och sådär. Det var jättemysigt med familjen det enda som var tråkigt var att det regnade så mycket och att vi hade packat för sommarkvällar, haha. Vi hade hur som helst en rolig helg. 
 
RHODOS är väl en bra idé efter mitt sommarschema var slut tyckte både jag och mamma och gick in på ving.se och bokade en vecka till hotell helios i rhodos stad. Kul att se en ny grekisk ö, är annars så fäst vid kreta och cypern haha. Hade en himla bra vilauppsiginnanhösten-resa med mamma!! Sol, bad, mat och fina kvällar i staden som är helt omöjlig att hitta i, haha. 
 
hörS då!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0