xoxo gossip girl

 
Sofia har BÖNAT OCH BETT (typ??) om att jag ska börja se Gossip Girl i typ flera år? Har äntligen börjat följa det och är HELT besatt. Varför har jag inte börjat se tidigare?? Kan till och med säga att det slår PLL som är min favoritserie.
 
Har än sålänge sett typ en och en halv säsong och kan absolut inte leva med att Serena och Dan har gjort slut, grät???? men sen råkade jag se att dom hittar tillbaka till varandra sen när jag letade bilder, längtar!!!
 
Är det nu jag ska skriva xoxo? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daisy Sorbet


Marc Jacobs har kommit ut med en ny Daisy och den luktar sååååå gott. Vi fick in den på jobbet idag, gillar ni dom andra Daisy så kommer ni älska den här med, så fräsch och vårig. Noterna är bland annat: Grapefrukt, päron, passionsfrukt och cederträ.
 Mer
Mvh skönhetstipsaren Anastasia Beverly Hills

Till alla er som gör era ögonbryn med penna: KÖP BROW WIZ!!! Tunn uppskruvbar spets och en borste på andra sidan. Det var verkligen på tiden att jag köpte en, har en isadora penna som är ca 5-7 cm lång, vet ej hur många ÅR jag haft den? Fick den i julklapp av mormor för hundra år sen eller något. Brow Wiz finns iallafall på kicks.se. 
 
Det var dagens skönhetstips från mig!!!
MVH
 
 
 
 

 
 

RSS 2.0